افزایش بیش از 100درصدی قیمت گوشت گوسفندی از دامداری تا مغازه
رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور از افزایش بیش از 100درصدی قیمت گوشت گوسفندی از درب دامداری تا مغازه خبر داد.
منصور پوریان با بیان اینکه دامدار بره را با قیمت ۲۵ هزار تومان در درب دامداری عرضه میکند، گفت: لاشههای گوسفندی برای قصاب کیلویی حدود ۵۵ هزار تومان تمام میشود و باید با قیمت ۵۸ تا ۵۹ هزار تومان به دست مصرفکننده برسد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، وی با اشاره به اینکه تثبیت قیمتها در بازار گوشت، مهم است، افزود: در بخش گوشت قرمز به ویژه گوشت گوسفندی، کشور خودکفا بود، اما عواملی وجود داشت که موجب شد در برخی جاها با کمبود گوشت روبرو شویم، ولی با تلاش واردکنندگان نیازهای کشور رفع شد.
وی با بیان اینکه قیمتهای گوشت قرمز در سطح بازار، قابل قبول نیست، ادامه داد: همه اصناف با قیمت فعلی گوشت قرمز مخالف هستند.
پوریان افزود: تقاضای بازار تغییر کرده و خواهان برههای ۳ تا ۴ ماهه است در حالی که دامداران، برههای خود را در سن ۷ تا ۸ ماهه عرضه میکنند.پوریان گفت: تولیدات بخش پرواربندی کشور در وزنهای ۶۵ تا ۷۰ کیلوگرم است.
رئیس شورای تامینکنندگان دام کشور گفت: دامدار بره را با قیمت ۲۵ هزار تومان در درب دامداری عرضه میکند.
پوریان افزود: لاشههای گوسفندی برای قصاب کیلویی حدود ۵۵ هزار تومان تمام میشود و باید با قیمت ۵۸ تا ۵۹ هزار تومان به دست مصرفکننده برسد.این ارقام در حالی عنوان شده که در بازار قیمت گوشت گوسفندی بعضا به کیلویی 80 هزارتومان هم رسیده است
وی با بیان اینکه یک درصد از تولیدات کل کشور را صادرات داشتیم، گفت: تولید سالانه کشور ۱۲ میلیون راس بره و میانگین جمعیت دام گوسفندی ۵۵ میلیون راس است.
پوریان با بیان اینکه قاچاق دام به ویژه دامهای مولد به صورت گسترده در حال انجام است، گفت: همزمان با ممنوعیت صادرات، پدیده شوم قاچاق در دام ایجاد شد.