فعالان بازار موبایل:
مردم قدرت خرید گوشی ندارند تعمیرات سه برابر شده است
فعالان بازار موبایل معتقدند از زمانی که قیمتها افزایش یافته تعمیرات گوشی تقریبا سه برابر شده، چراکه مردم قدرت خرید گوشی موبایل جدید ندارند.
به گزارش میدانی ایسنا، بازار علاءالدین مانند همیشه پرتردد است، اما کمتر شاهد رد و بدل شدن پول میان فروشندگان و مراجعهکنندگان هستیم. بیشتر مغازهداران مقابل مغازهها ایستاده و سعی میکنند ارباب رجوع را به داخل دعوت کنند: «از ما قیمت بپرسید!»
اکثر مغازهداران نیز از کاهش میزان فروش شکایت دارند و میگویند: کاهش نرخ ارز بازارها را کسادتر کرده، چراکه مردم منتظر هستند قیمتها باز هم
کمتر شود.
فروشنده دیگری با ابراز ناراحتی از افت بازار میگوید: وقتی دلار گران شد مشتری بیشتر بود چون مردم میترسیدند گرانتر شود.
در این میان فروشندگان از کاهش قیمت گوشیهای موبایل از هفته گذشته خبر میدهند به طوریکه گوشیهای بالای ۱۰ میلیون تومان حتی تا دو میلیون تومان نیز کاهش قیمت داشتند، اما گوشیهای زیر ۱۰ میلیون تومان حداکثر ۳۰۰ هزار تومان افت قیمت داشتند. این در حالی است که در پی افزایش ناگهانی نرخ ارز قیمت گوشی موبایل دو تا سه برابر شده بود.
برای تهیه گزارش سری هم به طبقات بالا میزنیم که تعمیرات در آنها بیشتر انجام میشود. در این قسمتها ارباب رجوع کمتری دیده میشود اما مغازهداران میگویند از زمانی که قیمتها افزایش یافته تعمیرات تقریبا سه برابر شده، چراکه مردم قدرت خرید گوشی موبایل
جدید ندارند.
قیمت برندهای مختلف موبایل
در حال حاضر گوشیهای سامسونگ و آیفون که پرفروشترین برندهای بازار هستند به ترتیب از یک میلیون و ششصد تا ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و شش تا ۱۵ میلیون تومان به فروش میرسد.
گوشیهای هوآوی در جایگاه بعدی هستند که قیمتهای مناسبتری دارند و یک میلیون و ۴۰۰ تا نهایتا چهار میلیون تومان قیمت دارند.
برند سونی یک میلیون و ۷۰۰ تا ۹ میلیون تومان و برند الجی نیز یک میلیون و ششصد تا ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در بازار عرضه میشوند.
برند نوکیا نیز که در سالهای اخیر دوباره به عرصه رقابت بازار گوشیهای موبایل وارد شده حدود یک میلیون و ۲۰۰ تا ۱۰ میلیون تومان قیمت
دارد.