کرباسچی در نشست خانه احزاب:
حمایت رسانههای اصلاحطلب از نیش و کنایههای روحانی به نفع هیچ کس نیست
همایش فصلی خانه احزاب ایران در حالی با حضور جمعی از دبیران کل احزاب و برخی مقامات دولتی برگزار شد که به جز حسن بیادی سایر فعالان حزبی که پشت تریبون قرار گرفتند اصلاحطلب بودند. اما همین جمع تقریبا همسو به لحاظ گفتمان سیاسی از حاشیه و تقابل کلامی بیبهره نبود، فاطمه راکعی به خانه تیمی خواندن احزاب توسط یکی از حضار اعتراض کرد و دو دبیرکلی که به دلیل بسته شدن «پولی» لیست انتخابات شورای شهر به تقابل کلامی با هم پرداختند. یکی مخاطبش را «اختلاسگر سیاسی» نامید و دیگری وعده طرح شکایت در دستگاه قضا را به او داد.
احمدی: عدم شفافیت
در استفاده از اموال دولتی
یکی از اشکالات انتخابات است
علی اصغر احمدی معاون سیاسی وزارت کشور در سخنانی در اینباره با بیان اینکه قانون انتخابات از جمله ریاست جمهوری دارای اشکالاتی است، اظهار داشت: عدم شفافیت در استفاده از اموال عمومی و دولتی مانند حمایت برخی سایتها و روزنامهها یکی از این اشکالات بود. ما تصمیم گرفتیم هرکس استادیوم یا سالن خواست بالسویه به وی بدهیم اما برخی امکانات به دلیل عدم شفافیت مورد استفاده قرار گرفت.
کرباسچی: حرفهای گزنده دولت بهنفع کشور نیست
در ادامه همایش غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران پشت تریبون رفت و در ابتدای کلام کنایهای به معاون سیاسی وزیر کشور زد و گفت: آقای احمدی از توسعه احزاب اعلام حمایت کردند اما میخواهم بگویم این تعارف است. نشانهاش این است که در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب ۷ نفر از مجلس و غیره حضور دارند و قرار است دو نماینده از احزاب بدون حق رای حضور داشته باشند. این تصور که فکر کنیم قدرت احزاب برای تضعیف دولت است، اشتباه است.
کرباسچی تاکید کرد: در زمان انتخابات ممکن است حرفهای گزنده زده شود که این به نفع مصالح ملی نیست. اینکه علیه قوای دیگر و شخصیتها صحبتی کنیم به نفع دولت و کشور نیست. از همه و دولت محترم بخواهیم به جای اینکه تا رئیسجمهور یک حرف نیشدار و تندی میزند و ما آن را در رسانهها تقویت کنیم که آقای رئیسجمهور هم تشویق شود بازهم چنین حرفهایی را ادامه دهد، آن را تعدیل کنیم. در زمان انتخابات ممکن است که این حرفها تقویتکننده و تاثیرگذار باشد اما فکر میکنم این تعبیرهایی که بهکار برده میشود و ما هم گاهی خوشمان میآید و درباره شخصیتها، قوا و نهادهای دیگر است نه به نفع دولت است و نه به نفع حکومت و مردم.
منتجبنیا: احزاب تبدیل به ستاد انتخابات شدهاند
رسول منتجبنیا قائم مقام حزب اعتماد ملی هم در سخنانی در این همایش خاطرنشان کرد: ورد زبان سیاسیون ما این است که احزاب در کشور جا نمیافتند، احزاب قوت و قدرت ندارند، این از روی چه استدلالی گفته میشود؟ فرهنگ غلطی است که میگویند کشور ما حزبپذیر نیست، حزب اصل و رکن دموکراسی است و بدون حزب نمیشود فعالیت کرد، اگر شهید بهشتی میگوید حزب معبد من است واقعا به آن اعتقاد دارد.
وی ادامه داد: احزاب ما تبدیل به ستاد انتخابات شدهاند که باید این دیدگاه تصحیح شود. حزب به توسعه سیاسی کمک میکند. اگر میخواهید در دولت و حاکمیت نقش داشته باشید برنامه ارائه کنید.
قائم مقام حزب اعتماد ملی بیان کرد: احزاب حق دارند که بگویند دولت جایگاه مناسبی برای آنان قائل باشد، مجلس باید به جایگاه ما توجه کند.
اظهارات ناشایست اشرفی اصفهانی درباره مداح اهل بیت(ع)
در ادامه همایش اشرفی اصفهانی فعال سیاسی اصلاحطلب و رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات نهاد ریاست جمهوری با اشاره به ماجرای سرودن برخی اشعار از سوی میثم مطیعی در نماز عید فطر امسال در اظهاراتی ناشایست و تهدیدآمیز گفت: اگر به شخصی که در نماز عید فطر به رئیسجمهور توهین کرد، دسترسی داشتم حساب آن شخص را میرسیدم.
چالش لیستهای رانتی اصلاحطلبان
در ادامه این همایش در تالار وزارت کشور در هنگام سخنرانی محمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات جمشید ایرانی دبیرکل حزب فرزندان ایران خطاب به وی گفت: آقای فومنی برای لیست شورای شهر تهران از یک فرزند شهید پول گرفته و به دروغ گفته است که این لیست مورد تأیید بزرگان و رهبران اصلاحات است بنابراین وی اختلاس سیاسی کرده است.
فومنی در پاسخ به ایرانی گفت: احزاب آزاد هستند که لیست انتخاباتی بدهند و از نامزدها مبالغی را دریافت کنند بنابراین اگر تخلفی کردهایم قوه قضائیه باید به این قضیه ورود پیدا کند نه اینکه شما ما را در یک جلسه محکوم و متهم کنید.
دبیرکل حزب مردمی اصلاحات افزود: آن فرزند شهید هم اگر ادعایی دارند قانوناً بنده شکایت خواهم کرد تا قوه قضائیه به این تخلف رسیدگی کند. در مورد مبلغ دریافتی نیز بنده دبیرکل حزب هستم و مسئول این مسئله نبودهام چرا که افراد دیگری در حزب چنین مسئولیتهایی را برعهده دارند.
وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر فومنی اصلاحطلب است من از اصلاحطلبی خارج میشوم، گفت: ایشان مسائل خود در روزنامه همبستگی را نخست روشن کند بعد در مورد اصلاحطلب بودن یا نبودن من نظر بدهد.