انتقاد یک فعال اقتصادی از شیوه تبلیغاتی حامیان دولت یازدهم
رئیس مرکز تجارت جهانی ایران با انتقاد از شیوه تبلیغاتی حامیان حسن روحانی گفت: عدهای خاص با رمز «اگر ما نباشیم، ایران ونزوئلا میشود» در پی ایجاد وحشت هستند.
به گزارش تسنیم، محمدرضا سبزعلیپور که در دوره قبل از مدافعان دولت روحانی بود، درباره عملکرد اقتصادی ضعیف دولت یازدهم اظهار کرد: «کشوری همچون ایران که 40 سال است در برابر سختترین تحریمها و جنگها و فشارهای بینالمللی مقاومت کرده از این بیدها نیست که با این بادها بلرزد و با رئیسجمهور شدن یا نشدن کسی، هرگز پیکره آن نخواهد لرزید .
وی ادامه داد: چندسال پیش گروهی اعلام نمودند که «اگر ما رئیس جمهور نباشیم سایه جنگ بر سر ایران سنگینی خواهد کرد و دیر یا زود آمریکا به کشورمان حمله نظامی خواهد کرد و بهعکس چنانچه سکان دولت در دست ما باشد، جنگی در کار نخواهد بود»!! پس از مدتی اعلام نمودند که «اگر ما رئیسجمهور نباشیم روزبهروز فشارهای بینالمللی و تحریمهای جهانی علیه ایران بیشتر خواهد شد تا جایی که تمام بخشهای کشورمان فلج و زندگی برای ما امکانپذیر نخواهد بود، اما چنانچه سکان دولت در دست ما باشد، دیگر تحریمی در کار نخواهد بود»!! این در حالی است که پس از گذشت سالها، هنوز سایه تحریمهای اقتصادی از سر ما کوتاه نشده است!!
رئیس مرکز تجارت جهانی ایران افزود: حال که مجدداً فعالیت انتخابات ریاست جمهوری آغاز گشته و بازار تبلیغات نیز گرم شده است باز هم عدهای برای کسب آراء مردم به هر شگرد و ترفندی روی آوردهاند و در همین راستا عدهای خاص متأسفانه پای خود را بیش از پیش از گلیمشان درازتر کرده و با طرح نقشهای شوم و خطرناک در اتاق فکر خویش، ترس و وحشت را وارد دل مردم نموده و با رمز جدید «اگر ما نباشیم، ایران ونزوئلا میشود» در پی وحشتآفرینی در مردم میباشند!! این عده با القاء این سناریو که «اگر سکان دولت دوازدهم در دست ما نباشد تحریمها مجدداً برقرارمی شود، فروش نفت کاهش مییابد، درآمد دولت صفر، واردات کالاهای اساسی متوقف میشود، رکود صنعت و بیکاری افزایش مییابد و در نتیجه مردم ایران همچون مردم ونزوئلا، چیزی برای خوردن هم گیرشان نخواهد آمد!! به دنبال جلب آراء مردم هستند.
وی تصریح نمود: این سخن توطئهای بیش برای ترساندن مردم و ایجاد ناامنی جهت کسب آراء ملت نیست و اصلاً و ابداً صحت ندارد .
سبزعلیپور در خاتمه با بیان اینکه اقتصاد ایران طی سالهای اخیر، کنار افزایش قیمت نفت، سهم درآمدهای مالیاتی را نیز در بودجههای سالیانه خود بهشدت افزایش داده است اظهار داشت:کنار این موضوع، افزایش صادرات غیرنفتی هم یکی از نشانههای دیگر برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است؛ صادراتی که در سال 1390 با ثبت رکوردی جدید به حدود 50 میلیارد دلار در این سال رسید. در واقع همزمان با افزایش درآمدهای نفتی ایران، اجرای اصل 44، اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده و افزایش سهم درآمدهای مالیاتی کنار تأسیس صندوق توسعه ملی و افزایش صادرات غیرنفتی را میتوان از اقدامات دولتها در راستای کاهش وابستگی اقتصاد به درآمدهای نفتی دانست. همچنین کشورمان ایران دارای صدها بنگاه بزرگ تولیدی و صنعتی میباشد که ونزوئلا حتی یک درصد این صنایع، پالایشگاهها و پتروشیمیهای بزرگ ما را در کشورش ندارد.