سفر اشرافی آلسعود به اندونزی
اشرافیگری خاندان آلسعود که خود را خادم حرمین شریفین میدانند و انتقال 459 تن وسایل مختلف از جمله قاشق و چنگال از عربستان سعودی به اندونزی برای هیئت این کشور در جاکارتا و جزیره بالی باعث تعجب رسانههای این کشور جنوب شرق آسیا شد.
به گزارش ایرنا، در حالی که بیش از 100 میلیون نفر از مردم اندونزی و حدود 39 درصد از جمعیت عربستان با معضل فقر دست و پنجه نرم میکنند، خاندان و کاروان یکهزار و 500 نفره آلسعود که برای رایزنی و گردش به اندونزی سفر میکنند، با چند فروند هواپیما 459 تن وسایل و تجهیزات را هشت هزار کیلومتر از این کشور حاشیه خلیجفارس تا جاکارتا و جزیره بالی منتقل میکنند.
این جابجایی وسایل روز شنبه در رسانههای اندونزی بازتاب گستردهای داشت و رسانههای این کشور جنوب شرق آسیا اعلام کردند آلسعود برای این سفر 9 روزه 63 تن کالا و تجهیزات به جاکارتا و 396 تن به فرودگاه بینالمللی جزیره بالی منتقل میکند.
پله برقی، چند خودرو مرسدس بنز، دستگاه ایکس ری، کارد و چنگال و بشقاب، مواد غذایی و نوشیدنی، تجهیزات دفتری و اداری و مبلمان از وسایلی است که آلسعود در حالی که کشورشان با کاهش قیمت نفت و بحران مالی روبروست، برای سفری 9 روزه به اندونزی انتقال میدهند.
چندین پرواز انواع هواپیمای بوئینگ انتقال این تجهیزات را پیش از ورود کاروان پادشاه عربستان به اندونزی آغاز کردهاند و شرکتی در اندونزی 178 کارگر در جاکارتا و 394 کارگر در بالی برای جابجایی این وسایل در نظر گرفته است و مشغول فعالیت هستند.
از 15 تا 28 فوریه (27 بهمن تا 10 اسفند) 620 نفر از عربستان به اندونزی منتقل شده تا تدارکات برای این سفر را انجام دهند و «ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی که خود را خادم حرمین شریفین مینامد نیز با کاروانی 800 نفره به همراه 25 شاهزاده از اول تا نهم مارچ (11 تا 19 اسفند) به جاکارتا و بالی سفر میکند که 6 روز آن سفر تفریحی است.
ورود ملک سلمان و هیئت همراه به اندونزی با چهار فروند هواپیمای
400-747، 777 و یک فروند هواپیمای بوئینگ 757 است که برای امور پزشکی و انتقال بیمار مورد استفاده قرار میگیرد.
این سفر اشرافی خاندان آلسعود به اندونزی در حالی صورت میگیرد که فقر از مهمترین معضلاتی است که مردم عربستان با آن دست و پنجه نرم میکنند و براساس گزارش کمیته ملی مبارزه با فقر عربستان، حدود 39 درصد مردم این کشور زیر خط فقر هستند.
از سوی دیگر دخالت عربستان در بحران سوریه، مهندسی انقلابهای مردمی کشورهای عربی، تجاوز به یمن و حمایت از تروریسم هزینه زیادی را متوجه حکومت این کشور کرده است.
پس از ابتر ماندن طرح عربستان برای رسیدن به اهدافش در یمن طی مدت کوتاهی و با شروع جنگ فرسایشی در یمن بحران اقتصادیگریبان آلسعود را گرفت و رکود در این کشور به بالاترین میزان خود در 4 سال گذشته رسید و عربستان با کسری بودجه مواجه شد.
عربستان سال گذشته میلادی با کسری بودجه 79 میلیارد دلاری روبرو شد و امسال نیز پیشبینی میشود این کسری بودجه افزایش یافته و سایه اقتصاد ریاضتی بر سر مردمان این کشور سنگینی کند و فقر افزایش یابد.