kayhan.ir

کد خبر: ۷۸۳۹۶
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۹
پس از ادعای قانونی بودن واریزها صورت گرفت

بازگشت بخشی از حقوق‌های نجومی به خزانه /مردم در انتظار عزل مدیران اشرافی

در ادامه پیگیری‌های صورت گرفته پیرامون فیش‌های نجومی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور از بازگشت 198 میلیون تومان به خزانه در ارتباط با یک فیش سخن گفته و یکی از مسئولین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز از عودت مبلغ واریز شده به حساب مدیر عامل بانک رفاه به میزان 240 میلیون تومان خبرداد.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور در سخنان خود در برنامه تیتر امشب در خصوص پرداخت‌های چند ده میلیونی به مدیران گفت: اگر کسی خارج از قانون پولی گرفته باشد قطعا برگشت داده می‌شود اگر نشود حکم قضایی می‌خورد و ما حتما اسامی را اعلام می‌کنیم، امروز 198 میلیون تومان در ارتباط با یک فیش به خزانه برگردانده شد.
به گزارش فارس قاضی ناصر سراج ادامه داد: با ابلاغ رئیس قوه بررسی را آغاز کردیم گزارش‌ها به زودی آماده می‌شود روز دوشنبه هم یک گزارش به روسای سه قوه دادیم.
وی اظهار داشت: به عنوان رئیس سازمان بازرسی می‌گویم سه سال است تمام سازمان‌ها را بررسی می‌کنم اکثر مدیران پاکدست هستند اصل موضوع را رد نمی‌کنم اما نباید موارد موردی را تعمیم داد.
سراج اظهار داشت: اکثر قریب به اتفاق مردم ما شریف هستند و به اموال دیگران دست درازی نمی‌کنند اما عده کمی هم هستند که تخلف می‌کنند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: پرداخت‌های میلیونی قبلا هم بوده و پرونده داشتیم، 96 درصد از گزارشات در دوره قبل منجر به برائت شد اما در دوره دولت یازدهم بیش از 60 درصد گزارشات منجر به محکومیت شد، بنابراین عزم دولت برای مبارزه با فساد نیاز است.
سراج گفت: مسئولان عالی ما به دنبال مبارزه با فساد هستند، فیش‌هایی که برای صندوق صادر شد یک درزها و فرارهای قانونی بوده که اقدام کردند و پرداخت‌های غیرمتعارف صورت گرفت.
وی اظهار داشت: اگر کسی خارج از قانون پولی گرفته باشد قطعا برگشت داده می‌شود اگر نشود حکم قضایی می‌خورد و ما حتما اسامی را اعلام می‌کنیم، امروز 198 میلیون تومان در ارتباط با یک فیش به خزانه برگردانده شد.
بازگشت 240 میلیون به خزانه
ایلنا نیز به نقل از یک مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد:  حقوق و مطالبات مدیرعامل بانک رفاه کارگران که طی یک سال گذشته مجموعا بالغ بر ۲۴۰ میلیون تومان می‌شد به حساب این بانک عودت داده شد.
این مقام مسئول در ادامه گفته است: رقم مزبور که در حسابی مسدود شده و قابل برداشت نبود، به بانک عودت داده شد. ضمن آنکه این رقم مطابق رویه جاری در بانک می‌بایست به مدیرعامل بانک پرداخت می‌شد و هیچ تخلفی در محاسبه حقوق و پرداخت مزایا صورت نگرفته است.
اظهار نظر این مسئول در حالی است که مبلغ مزبور به حساب شخصی مدیرعامل بانک رفاه واریز شده و وی از این حساب برداشت کرده بود، مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره‌ای به این موضوع نکرده است که اگر واریز مبلغ فوق قانونی و براساس رویه جاری بوده چرا به حساب بانک عودت شده است. گفتنی است، به دنبال ارسال فهرست مجموعه حقوق‌های دریافتی متوسط یک سال اخیر مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی از سوی اعضای هیئت دولت به دفتر معاون اول رئیس جمهور، اسحاق جهانگیری دستور تشکیل کمیته‌ای سه نفره برای رسیدگی و تطبیق این دریافتی‌ها براساس قوانین و مقررات را صادر کرده است.
پیش از این مدیر روابط عمومی بانک رفاه، دریافتی چند صد میلیونی مدیران این بانک را قانونی دانسته و گفته بود: وقتی مجمع یک حقوقی را برای مدیران تصویب می‌کند یعنی دریافت قانونی بوده است.
مدیر روابط عمومی بانک رفاه که پیش از این از قانونی بودن دریافتی رئیس این بانک و هیئت مدیره آن سخن گفته بود پس از انتشار خبر بازگشت این مبالغ به خزانه به این سوال پاسخ نگفت «اگر دریافتی‌های مدیر بانک رفاه قانونی بوده چرا این مبلغ بازپس گرفته شده است؟!»
گفتنی است در حالی بخشی از حقوق‌های نجومی عودت داده شده است که مردم در انتظار عملی شدن دستور رئیس جمهور برای عزل مدیران متخلف و اشرافی هستند.