گذر تاریخ ورزش و مرکز پژوهشهای ورزش شهروندی اصفهان افتتاح شد
گذر تاریخ ورزش اصفهان در مجموعه ورزشی ابرار و مرکز پژوهشهای ورزش شهروندی اصفهان با حضور شهردار اصفهان و مدیرکل ورزش و جوانان استان افتتاح شد.
اصفهان- خبرنگار کیهان:
گذر تاریخ ورزش اصفهان، محلی است که براساس اسناد موجود و نقل قولهای بزرگان ورزش، اسامی بیش از 95 درصد افرادی که بیش از 50 سال در هر رشته ورزشی حضور داشتهاند، در آن ذکر شده است.
در این گذر 23 تابلو شامل اطلاعاتی از تاریخچه هر رشته ورزشی در جهان، ایران و اصفهان وجود دارد، همچنین اسامی بنیانگذار و چهرههای ماندگار هر رشته نیز در هر یک از این تابلوها ذکر شده است.
چوگان، ورزش پهلوانی و زورخانهای، کشتی، وزنهبرداری، دوومیدانی، بدنسازی و پرورشاندام، بسکتبال، فوتبال، شمشیربازی، هندبال، دوچرخهسواری، بوکس، والیبال، ژیمناستیک، بدمینتون، کاراته، جودو، تنیس روی میز، شطرنج، نجات غریق، تکواندو و ورزش همگانی از جمله ورزشهایی هستند که در گذر تاریخ ورزش اصفهان به معرفی تاریخچه، بنیانگذار و چهرههای ماندگار آنها در اصفهان پرداخته شده است.
مرکز پژوهشهای ورزش شهروندی اصفهان پس از تهران، نخستین مرکز پژوهشی است که به منظور تعامل بین حوزههای چهارگانه ورزش در اصفهان، افتتاح شد.
این مرکز پژوهشی دارای چهار قسمت است؛ کتابخانه تخصصی ورزش که با حدود 6 هزار جلد کتاب آماده ارائه خدمت به همه اندیشمندان، دانشجویان تربیتبدنی، ورزشکاران و ... است، سایت فعالی که به تمام شبکههایی که در حوزه ورزش کار میکنند و به وبسایتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی که در زمینه دروس دانشگاهی و حرفهای ورزش فعالیت دارند، متصل است و تالار گفتوگو برای تعامل بین حوزههای مختلف ورزش در این پژوهشکده فعال است.
برای آمادهسازی این مجموعه حدود یک میلیارد و 700 میلیون ریال هزینه شده است.