kayhan.ir

کد خبر: ۶۶۵۶۴
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۸
به همت قرارگاه خاتم‌الانبیاء سپاه صورت می‌گیرد

راه‌اندازی یک هزار تخت بیمارستانی در لرستان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از انعقاد تفاهم‌نامه راه‌‌اندازی یک هزار تخت بیمارستانی در لرستان با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء خبر داد.

خرم‌آباد - خبرنگار کیهان:

به گفته سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در حال حاضر حدود دو هزار تخت فعال در سطح استان لرستان وجود دارد و یک هزار و 500 تخت بیمارستانی دیگر غیر از تخت‌های فرسوده مورد نیاز این استان است.
وی با ابزار امیدواری از اینکه این تخت‌‌ها تا ظرف 36 ماه آینده در استان فعال شوند گفت: همچنین در حوزه توسعه بهداشت و درمان استان نیز توافق شده که 104 مرکز بهداشتی، خانه بهداشت و مرکز خدماتی با زیر بنای بیش از 25 هزار متر مربع با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا در لرستان احداث شود.
وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از بیمارستان 64 تختخوابی شهر الشتر همچنین اظهار داشت: استان لرستان با مشکل کمبود پزشکی متخصص مواجه است و در این راستا چهار رشته تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی این استان راه‌اندازی شده است.
قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: به منظور رفع مشکل کمبود پزشک متخصص در این استان تلاش می‌شود که این ظرفیت در آینده توسط نیروهای بومی تکمیل شود.
وی گفت: بیمارستان 64 تخت‌خوابی الشتر با مشکلاتی نظیر کمبود سی‌تی‌اسکن، برخی تجهیزات پزشکی و کمبود نیروی انسانی مواجه است که امیدواریم در سال جاری مشکل سی‌تی‌اسکن این بیمارستان رفع شود.
هاشمی افزود: وصول طلب 147 میلیارد تومانی دانشگاه علومی پزشکی لرستان از بیمه‌ها موجب توسعه طرح‌های توسعه‌ای دانشگاه می‌شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طولانی شدن روند احداث بیمارستان الیگودرز لرستان ابراز تاسف کرد و گفت: این بیمارستان از عجایب مدیریتی در کشور است.
قاضی‌زاده هاشمی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان تازه ساخت الیگودرز در جمع خبرنگاران افزود: جای تاسف دارد که تکمیل یک بیمارستان کمتر از 100 تختخوابی حدود 25 سال طول کشیده است.
وی اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام شده در یک سال گذشته سرعت ساخت آن پیشرفت خوبی داشته و بیمارستان هفته گذشته به وزارت بهداشت تحویل شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: ‌75 درصد تجهیزات بیمارستان آماده شده و امید است تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.
وی با اشاره به محرومیت لرستان در حوزه بهداشت و درمان به ویژه پزشکان متخصص افزود: بیش از 70 درصد دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی لرستان را افراد بومی تشکیل می‌دهند.