اخبار ویژه
عماد بهاور: جوانان اصلاحطلب دزد هستند!
ظاهرا ناراحتی پدرخواندههای اصلاحات از تشکیل گروه موسوم به نسل دوم اصلاحطلبان- ندا- تمامی ندارد و ماموریت حمله به آنها را هر روز کسی از گوشهای عملیاتی میکند!
در تازهترین حمله اصلاحطلبانی که روزگاری شعار زندهباد مخالف من سر میدادند و امروز حتی یک تشکیلات جدید درون گروهی را هم تحمل نمیکنند، ماموریت به عماد بهاور، از محکومان فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 رسیده تا دوستان قدیمش را با نیش و کنایه و تحقیر بنوازد!
او در ابتدا درباره نتیجه انتخابات ریاستجمهوری یازدهم میگوید: «آنچه در خرداد 92 رخ داد و منجر به پیروزی آقای روحانی در انتخابات شد، حاصل فعالیتهای ستادی چند جوان اصلاحطلب نبود» و بعد از این تحقیر میگوید؛ «بنابراین برخلاف تصور گروه ندا، اصلاحطلبان ناتوان از پیشبرد اهداف خود نبودند و ممانعت حکومت از فعالیت تشکیلاتی، مانعی برای ایفای نقش موثر در عرصه سیاسی از سوی ایشان نبود. ... این موفقیتی بینظیر برای فعالین «اصلاحات-جنبش» بود»!
اما او که خود میداند اصلاحات اگر رایی داشت، کاندیدای خود یعنی محمدرضا عارف را در صحنه انتخابات نگه میداشت، در تناقضگویی آشکار و با تمایز جدی بین رئیسجمهور روحانی و اصلاحطلبان، خطاب به اعضای ندا میگوید: «پیشنهاد نگارنده این است که اعضای ندا به جای آن که خود را نسل دوم اصلاحطلبان بخوانند، عنوان «نسل دوم اعتدالگرایان» یا «نسل جدید محافظهکاران» را برای خود برگزینند و با الگو قرار دادن روحانی با محوریت او فعالیت کنند نه با محوریت خاتمی. از آنجا که روحانی دارای حزب و تشکیلات نیرومندی نیست، تشکیلات ندای ایرانیان میتواند تبدیل به بازوی اجتماعی روحانی و دولتش شود. همچنین بهتر است بیش از این از مفهوم اصلاحطلبی استفاده نکنند، چنانچه شخص روحانی هم چندان اصراری بر استفاده از این مفهوم ندارد.»
بهاور اندکی بعد پا را فراتر گذاشته و صراحتا و بیهیچ شرمی از آن همه شعار آزاداندیشی که تا چندی پیش میداده، همفکرانش را به دزدی متهم میکند و میگوید؛ «ظاهرا در ایران در میان «جوانان سیاسی» رسم است که «تغییر ایدئولوژی» بدهند اما نام و اعتبار تشکیلات پیشین را نیز برای خود حفظ کنند.» وی در ادامه، نسل دوم اصلاحطلبان (ندا) را با عصبانیت شدید و آمیخته به بیادبی «دزد»! خطاب کرده و میگوید «جوانان نسل دوم اصلاحطلبان در حالی که رفقایشان در زندان هستند، لباس آنها (عنوان اصلاحطلبی) را دزدیدهاند»!
شکست بزرگ اسرائیل این است که فلسطینیها آموختهاند چگونه بجنگند
«مقاومت حماس در جنگ اخیر و 10 برابر شدن کشتههای نظامی اسرائیل، مقامات تلآویو را غافلگیر و شگفت زده کرد.»
روزنامه واشنگتن پست با انتشار این ارزیابی درباره جنگ 50 روزه نوشت: یک فرمانده ارشد در سازمان جاسوسی اسرائیل روزهای گذشته کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران خارجی در ساختمان وزارت جنگ اسرائیل برگزار کرد که طی آن از اقدامات حیرتآور حماس که طی روزهای جنگ اخیر علیه غزه، این رژیم را شگفتزده کرده است سخن گفته است.
این ژنرال که خواست نامش فاش نشود به تعداد نظامیان کشته شده و همچنین مهندسی تونلهای زیرزمینی مقاومت، اماکن شلیک موشکهای جنبش حماس و غیره پرداخته است.
روزنامه واشنگتنپست به نقل از این ژنرال با اشاره به قدرت نظامی جنبش حماس مینویسد: موشکاندازهای حماس در جنگ اخیر غزه تقریبا بینظیر بوده است.
این مقام صهیونیست در ادامه اظهارات خود در این کنفرانس اعلام کرده حماس نیروهای هجومی خود را از طریق دریا و خشکی آموزش میدهد، و هواپیماهای بدون سرنشین در اختیار دارد و دارای تونلهایی با مسافت طولانی است که به تمام نقاط میرسد.
وی افزود: جنبش حماس در طی عملیات انتقامجویانه خود بیش از 10 هزار موشک را به طرف مناطق صهیونیستنشین شلیک کرد.
روزنامه واشنگتنپست در پایان گزارش خود تاکید کرد که میزان محبوبیت جنبش حماس در میان مردم غزه بعد از جنگ اخیر علیه این منطقه افزایش یافته است.
همچنین رابرت فیسک تحلیلگر و روزنامهنگار ارشد انگلیس در تحلیلی خاطرنشان کرد: فلسطینیها در جنگ اخیر به پیروزی استراتژیک رسیدند.
به گزارش فلسطینالیوم، فیسک مینویسد: فلسطینیان پیروز شدند؛ چرا که آنها همچنان در نوار غزه هستند و جنبش حماس نیز همچنان در این منطقه حضور دارد.
به ظاهر پیروزی چشمگیری نبود ولی فلسطینیان این پیروزی را جشن گرفتند. رسانههای بینالمللی نمیتوانستند، جشن و شادی و نورافشانی را در بالای آسمان سرزمین ویران شده باور کنند.
بدون شک حماس پیروز شده چرا که اسرائیل میگفت باید این جنبش را خلع سلاح کرد ولی این اتفاق نیفتاد. اسرائیل میگفت که باید حماس را درهم کوبید و نابود و ریشهکن کرد ولی این اتفاق نیز نیفتاد.
وی افزود: اسرائیل اعلام کرد که باید تمام تونلهای مقاومت تخریب شوند، ولی این تونلها نیز تخریب نشد، اسرائیل گفت که باید تمام موشکهای مقاومت را مصادره کرد ولی اینگونه نشد. اگر اینگونه بود پس چرا 65 نظامی اسرائیلی کشته شدند؟ رهبران سیاسی حماس و جهاد اسلامی که برادران آنها در مذاکرات صلح قاهره شرکت میکردند، از مخفیگاههای زیرزمینی به اهداف خود رسیدند. موضوع جالب توجه اینکه در اسرائيل شاهد هیچگونه جشن و پیروزی نبودیم. دولت راستگرا و تندروی بنیامین نتانیاهو در نهایت مجبور شد با آتشبس موافقت کند.
وی در ادامه مقاله خود نوشت: در جنگ 2008 تنها شش نظامی اسرائیل کشته شدند در حالیکه در جنگ اخیر شاهد کشته شدن ده برابری نظامیان اسرائیلی بودیم، به عبارت دیگر باید گفت حماس و جهاد اسلامی یاد گرفتهاند چگونه جنگ کنند. موشکهای مقاومت علیرغم سامانه گنبد آهنین هزاران مایل از اراضی اسرائیل را درنوردید. درگذشته باید در سدیروت زندگی میکردی تا متوجه خطر شوی اما در حال حاضر باید مسافرت خود را از فرودگاه بنگورین لغو کنی.
اسرائیل: جنگ غزه حماس را قدرتمندتر و محبوبتر کرد
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت جنگ 50 روزه در نوار غزه به تقویت سیاسی و نظامی حماس منجر شده است.
به گزارش خبرگزاری قدس به نقل از خبرگزاری شینهوا، آویگدور لیبرمن اعلام کرد حماس با هر دور از مناقشه مسلحانه با اسرائیل، قدرتمندتر میشود.
لیبرمن خاطرنشان کرد: عملیات «صخره سخت» مثل سایر جنگهای قبلی در غزه، سبب تقویت و قدرتمند شدن نظامی- سیاسی حماس و تضعیف محمود عباس شده است.
وی با بیان اینکه هر قدر حماس قدرتمندتر میشود، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ضعیفتر میشود، گفت: براساس نظرسنجیها، حماس به محبوبترین گروه در میان فلسطینیان تبدیل شده است. اگر امروز قرار بود انتخابات برگزار شود، اسماعیل هنیه بیشترین آرا را به دست میآورد.
هر چند مقاومت پیروز شد ولی نتیجه برد- برد بود!
یک ضدانقلاب فراری و پناهنده به دولت آمریکا، در تحلیلی راجع به جنگ غزه علیرغم میل باطنی اعتراف کرد مقاومت در جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی پیروز شده است ولی از طرف دیگر برای این که به اصطلاح نه سیخ بسوزد و نه کباب از جنگ برد- برد سخن گفته و نتیجه گرفته است که هم اسرائیل و هم مقاومت فلسطین در این جنگ پیروز شدهاند و حق دارند خود را پیروز بدانند!
علی افشاری در مقالهای با عنوان «جنگ غزه و معادله برد- برد» که روزآنلاین آن را منتشر ساخته است با اشاره به آمار و ارقام و نیز نتایج نظرسنجیهای معتبر مینویسد: نتایج نظرسنجی نشان میدهد که محبوبیت حماس و رهبران آن بعد از جنگ 50 روزه به نحو چشمگیری در کرانه باختری و غزه افزایش یافته است. نتایج نظرسنجی کاملا موید حمایت اکثریت فلسطینیها از رویکرد حماس است. [اکثر] افرادی که در نظرسنجی شرکت کردند گفتهاند در صورت برگزاری انتخابات ریاستجمهوری به اسماعیل هنیه رهبر حماس رای خواهند داد. در حالی که این رقم برای محمود عباس در حد 32 درصد است.
وی در تشریح جزئیات بیشتری از نتایج نظرسنجی فوق نوشت: طبق این نظرسنجی 71 درصد از پاسخدهندگان از تسلیح کرانه باختری پشتیبانی کردهاند. 79 درصد حماس را برنده جنگ دانسته و 86 درصد شروع دوباره پرتاب موشک به داخل خاک اسرائیل را درست دانستهاند.
نویسنده با برشمردن همه واقعیتهای فوق در پایان نتیجه جنگ را به نفع هر دو طرف منازعه دانسته و مینویسد: در کل با رویکردی که حماس و دولت اسرائیل دارند، جنگ اخیر به نفع هر دو آنها تمام شد(!) و با اتکاء به پیامدهای آن میتوانند مواضع خود را توجیه و حفظ نمایند. فرجام گفتوگوهای صلح کماکان در پرده ابهام قرار دارد و دو طرف از نتایج جنگ برای ضرورت روابط خصمانه بهرهبرداری مینمایند.
افشاری در ضمن آن که به همه مولفههای پیروزی مقاومت فلسطین اعتراف و اذعان دارد ولی در عین حال دو طرف منازعه را پیروز میخواند. این در حالی است که مقامات رژیم کودککش صهیونیستی خود بارها از شکست در جنگ غزه سخن گفته وبه آن اعتراف کردهاند.
افشاری که نمیتواند محبت خود به رژیم کودککش اسرائیل را پنهان کند در عین حال در بخشی از تحلیل خود مدعی میشود حماس از تعداد زیاد کشتهها برای مظلومنمایی و فربه ساختن ماشین نظامی خود استفاده کرده است!
گفتنی است سایت «روزآنلاین» و «گویانیوز» از جمله سایتهای اینترنتی هستند که به نزدیکی و پیوند آشکار با رژیم صهیونیستی شهرت دارند.