به علت استفاده از روغن پالم
مجوز 4 واحد تولیدی در لرستان باطل شد
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مجوز چهار واحد تولیدی در استان به دلیل استفاده از روغن پالم در تولید محصول، باطل و این شرکتها ملزم به تغییر خط تولید خود شدند.
به گزارش ایرنا، دکتر «بهرام دلفان» در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان لرستان افزود: با توجه به مصوبه اخیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استفاده از این ماده در تولید مواد غذایی ممنوع شده است.
وی ادامه داد: از این پس هیچ شرکت یا واحد تولیدی در استان حق تولید فرآوردههای خوراکی با چربی پالم را ندارد و در صورت استفاده از این ماده مجوزی صادر نخواهد شد.وی بیان کرد: تا پیش از این روغن پالم در مواد خوراکی مختلف از جمله پنیر پیتزا، شیرخشک مصنوعی، خامه گیاهی و پنیر تازه نیم چرب (پنیر یو اف) مورد استفاده قرار میگرفت.دلفان با اشاره به اینکه براساس تحقیقات، روغن پالم تهدیدی جدی برای سلامت جامعه به شمار میرود، گفت: این چهار شرکت که تا پیش از این، از این روغن استفاده کردهاند باید هر چه سریعتر نسبت به تغییر فرمولاسیون و خطوط تولید خود اقدام کنند.