kayhan.ir

کد خبر: ۱۸۰۸۷
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۳
به منظور نکوداشت مقام شامخ ام‌المؤمنین حضرت خدیجه(س)

همایش «بانوی فضیلت ، حامی رسالت» برگزار شد

آیین نکوداشت مقام شامخ ام‌المؤمنین حضرت خدیجه(س) با عنوان «بانوی فضیلت، حامی رسالت» 17 تیرماه در سالن خلیج فارس باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.


این مراسم که با  حضوردکتر لاله افتخاری رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی ، مسجدجامعی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران،حجت‌الاسلام حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از پژوهشگران و قرآن‌دوستان برگزار شد، پیام آیت‌الله جعفر سبحانی به این همایش قرائت شد.
در ادامه حجت‌الاسلام حشمتی رئیس نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با تقدیر از برگزارکنندگان این همایش گفت: جلسات و نکوداشت‌هایی که برای حضرت خدیجه(س) برگزار می‌شود را هیچ سازمان یا ارگان خاصی عهده دار نیست بنابراین امری دلنشین و حضور در آن باعث افتخار است. وی افزود:بزرگداشت حضرت خدیجه(س) به منزله بزرگداشت رسول خدا(ص) است و عظمت ایشان به قدری بود که پیامبر(ص) هیچ‌گاه او را فراموش نکرد به طوری که حتی پس از فتح مکه نیز خیمه‌ای در کنار بارگاه ایشان به پا کرد تا در آنجا به سر برد.
سپس  مسجدجامعی رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بزرگداشت روز وفات حضرت خدیجه(س) یک سنت حسنه است گفت: سال حزن که در دهمین سال بعد از بعثت پیامبر(ص) واقع شد یک یادگار دیگری هم دارد و آن هم وفات حضرت ابوطالب است و امیدوارم  برای این موضوع نیز تدابیری صورت گیرد به طوری که در این ایام از مقام حضرت ابوطالب(ع) یکی از مظلوم‌ترین شخصیت‌های جهان اسلام نیز تجلیل شود.
وی سبک زندگی حضرت خدیجه(س) را بهترین مدل برای سبک زندگی اسلامی دانست و گفت: در زیارت‌های معتبر از جمله زیارت «وارث» علاوه بر نام ائمه اطهار(ع) و اجداد بزرگوار سیدالشهدا(ع)، نام حضرت خدیجه(س) نیز به چشم می‌خورد؛ همچنین در واقعه عاشورا نیز ذکر شده که امام حسین(ع) خود را نوه حضرت خدیجه(س) معرفی می‌کند و نسبت به این امر افتخار می‌ورزد، همه این‌ها نشان‌دهنده جایگاه ارزشمند حضرت خدیجه(س) است.
 در ادامه این همایش از چهار بانوی پژوهشگر قرآنی تقدیر به عمل آمد. در این بخش «منیره سادات رئیسی» بنیانگذار مؤسسه خیریه حضرت خدیجه(س)، «اکرم‌ سادات هاشمی‌نژاد» مؤسس مدرسه تخصصی حضرت خدیجه(س)، «زهرا حجازی‌دوست» مؤلف مقاله سنت و سیره پیامبر در زندگی حضرت خدیجه(س) و «نیره فضائلی» رئیس مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) تجلیل شدند.