اخبار ویژه
بولدوزر افراطیون
اول ویران میکند بعد تدبیر!
وزیر علوم گفت: برای انتخاب رئیس دانشگاه تهران قرار است شورای مشورتی از اساتید این دانشگاه بنشینند و یک نفر را انتخاب و به ما معرفی کنند.
فرجیدانا در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گزینههایی برای ریاست دانشگاه تهران منتشر میشود و برنامه وزارت علوم برای ریاست این دانشگاه چیست؟ گفت: هیچ اسمی از جانب ما نیست. قرار است شورای مشورتی از اساتید دانشگاه تهران بنشینند و منتخب شوند و همه رای میدهند و یک نفر را انتخاب و به ما معرفی کنند.
وی گفت: مثل آن چیزی که در مجلس داریم. از 30 نفر عضو هیئت علمی یک نفر انتخاب میشود و انشاءالله این شورا مینشینند و یک نفر را انتخاب میکنند. این اولین بار است که این کار را انجام میدهیم و امیدواریم با موفقیت همراه باشد.
وی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه آیا تا قبل از عید گزینه ریاست دانشگاه تهران معرفی میشود؟ گفت: این مسئله بستگی به این دارد که دوستان چقدر در کارشان جلو روند و برنامه زمانی آن را سرپرست محترم دانشگاه انجام میدهد.
فرجی که به عنوان گماشته افراطیون در وزارت علوم محسوب میشود، پیش از این حدود 30 رئیس دانشگاه و پژوهشگاه را برکنار کرده و در این ناپرهیزی و زیادهروی ظاهرا حواسش نبوده که انتخاب این روسا را به عهده شورای مشورتی کذایی بگذارد.
ابهام و تردید بعدی، درباره رفتار فرجیدانا نسبت به ریاست دانشگاه تهران است. فرجیدانا 10 روز قبل با وجود موفقیتهای کمسابقه علمی در دانشگاه تهران در دوران ریاست دکتر فرهاد رهبر و صرفا به خاطر تاثیرپذیری افراطیون، اقدام به برکناری وی کرد و از آن زمان این دانشگاه به سرپرست (دکتر امید از معاونین فرجیدانا) سپرده شده است. در این میان باید پرسید اگر قرار بود اساتید دانشگاه و شورای مشورتی درباره ریاست دانشگاه تهران تصمیم بگیرند، چرا وزیر علوم از اساتید دانشگاه تهران نظرسنجی نکرده و راسا اقدام به برکناری دکتر فرهاد رهبر کرده و بعد که صدای اعتراض اعضای هیئت علمی درآمده تظاهر میکند که قائل به انتخاب دموکراتیک است؟! بدتر اینکه در میان گزینههای مورد نظر فرجیدانا، اسامی کسانی چون کولایی از افراطیون متحصن در مجلس ششم و از آلتدستهای حزب مشارکت دیده میشود که فاقد کمترین سابقه مدیریت هستند.
نکته جالب بعدی نامزدی جناب سرپرست است که باعث شد سایت امید وابسته به عارف نیز زبان به انتقاد بگشاید و بنویسد: مشخص نیست دکتر امید گفته که هنوز پیرامون ماندن در وزارت علوم یا رفتن به دانشگاه تهران تصمیم نگرفته است.
حسنظن و رایاعتماد چند ماه پیش نمایندگان مجلس به فرجیدانا - به رغم فقدان صلاحیتهای علمی و مدیریتی و سیاسی در نامبرده - در حالی صورت گرفت که صاحبنظران دانشگاهی و رسانهای بر آلودگی وی به فتنه سال 88 و فقدان استقلال رای نزد فرجی تاکید داشتند. مرور زمان صحت این ارزیابیها را ثابت کرد.
راهاندازی تاسیسات پرهزینه
برای توزیع موقت سبد کالا!
معاون برنامهریزی استانداری تهران گفت: به دنبال آن هستیم مراکز توزیع کالا در تهران تاسیس کنیم.
به گزارش عصر ایران نعمتالله ترکی در حاشیه آغاز به کار نمایشگاههای بهاره در شهر تهران اظهار داشت: هفته آینده جلسهای با شهرداری داریم تا زمینهایی را در اختیار ما قرار دهد و بتوانیم مراکز دائمی توزیع کالا در تهران ایجاد کنیم.
وی افزود: تفاهم اولیه با سرمایهگذاران انجام گرفته است تا در این زمینها مراکز توزیع را ایجاد کنند.
معاون برنامهریزی استانداری تهران گفت: تهران با 8/5 میلیون نفر جمعیت باید مراکز دائمی توزیع کالا داشته باشد و صرفا 20 فروشگاه زنجیرهای نمیتواند پاسخگوی نیاز مردم باشد.
وی در عین حال در خصوص زمان توزیع سبد دوم کالا گفت: براساس هماهنگی صورت گرفته وزارت صنعت زمان توزیع را میداند و ما در این خصوص اطلاعی نداریم.
این اظهارات در حالی است که معلوم نیست توزیع سبد کالا به عنوان مسکّن تا کی ادامه پیدا میکند. با این وصف جای شگفتی است که هزینههای هنگفتی برای تاسیس مراکز توزیع کالا در جهت انجام یک کار موقت صورت گیرد. از سوی دیگر طبق اظهارنظر مسئولان ارشد دولت، قرار است اساسا نظام هدفمندی یارانهها دچار تغییر شود و بخش قابل توجهی از یارانهبگیران حذف شوند. با این وصف، آیا عقلانی است برای کاری که حاشیه اصلی هدفمندسازی یارانههاست، ساختمانها، و مراکز و بوروکراسی گسترده و جدیدی تاسیس شود؟!
آمریکا انگلیس را تحقیر میکند
وگرنه از زعفران نمیشود بمب ساخت
یک روزنامه معتبر انگلیس، انفعال و تسلیم پذیری دولت این کشور در برابر فشارهای آمریکا و تحریمهای ضد ایرانی را «تحقیرآمیز» و «آزار دهنده» خواند.
روزنامه تلگراف با تأکید بر این که دولت انگلیس به یک ارباب رجوع محض آمریکا تبدیل شده، نوشت: «دولت انگلیس به خصوص در زمینه تجارت با ایران و به تبع آن اعمال قانون دولت آمریکا علیه شهروندان انگلیسی که نقض آشکار حاکمیت ملی انگلیس است، از حق شهروندان خود دفاع نمیکند. دولت کامرون بدون هیچ اعتراضی کنترل تجارتش با ایران را به یک اداره آمریکایی به نام «اداره کنترل داراییهای خارجی» در وزارت خزانهداری آمریکا سپرده است. این فقط افراد حقیقی انگلیسی نیستند که از سوی آمریکا به جرم تجارت با ایران تحت پیگرد قانونی قرار میگیرند بلکه شرکتهای خصوصی و بانکها هم هدف همین آزارها و ارعاب آمریکا قرار دارند. این اداره تا به حال بانکهای بزرگ انگلیسی را تحت تعقیب قرار داده و این بانکها بابت تجارت با ایران مجموعاً بیش از یک میلیارد دلار جریمه به وزارت خزانهداری آمریکا پرداخت کردهاند، در حالی که رفتاری مغایر قوانین انگلیس انجام ندادهاند.»
تلگراف با برشمردن بانک استاندارد چارترد، لویدز، بارکلیز، «اچاسبیسی و شرکت پیپال» مینویسد: مصداق عینی مداخله آشکار آمریکا در تجارت انگلیس، شرکت بینالمللی انگلیسی به نام پیپال است که زعفران ایرانی را در انگلیس به فروش میرساند. این شرکت از سوی اداره کنترل داراییهای خارجی خزانهداری آمریکا یک پیام ایمیل تهدیدآمیز دریافت کرده و متهم به نقض قوانین آمریکا شده است. این در حالی است که اقدام این شرکت انگلیسی کاملاً منطبق با قوانین دولت انگلیس بوده و منعی قانونی نداشته است؛ مبلغ قرارداد هم به پوند پرداخت شده است. خریدار یک شهروند انگلیسی است و کاری که انجام داده در کشورش کاملاً قانونی است و او از سوی کشوری بیگانه مجرم محسوب شده است.
روزنامه معروف چاپ لندن در ادامه خاطرنشان کرد: سستی و انفعال دولت انگلیس در قبال این قلدری و زورگویی دولت آمریکا و دخالت در قوانین داخلی انگلیس حقیقتاً آزار دهنده است. این وظیفه دولت انگلیس است که از حق شهروندان حقیقی و حقوقی خود دفاع کند و مانع از دخالت قدرتهای خارجی در سیستم تجاری کشور شود.
تلگراف در پایان مینویسد: آزار دهندهترین بعد قضیه این است که هیچ یک از سیاستمداران انگلیسی به دخالت و زورگویی آشکار آمریکا اعتراض نمیکنند. «دیوید کامرون» نخستوزیر و «ویلیام هیگ» وزیر خارجه اتحادیه اروپا را متهم به نقض حق حاکمیت ملی انگلیس میکنند؛ اما هنگامی که این نقض آشکار از سوی آمریکا صورت میگیرد، کاملاً سکوت میکنند. این، نوعی از حقارت و پستی است که حتی مارگارت تاچر نیز به آن تن نمیداد.
سوریه جنگ را برد
هر چند که غرب کنار تروریستها بود
یک روزنامه انگلیسی اذعان کرد: سوریه جنگ را برده است.
روزنامه تلگراف در تحلیلی به قلم پیتر ابورونت نوشت: برخلاف اظهارات مقامات انگلیسی و آمریکایی، سوریه جنگ 3 ساله را برده است، هر چند که تثبیت اوضاع مدتی زمان میبرد.
نویسنده خاطرنشان کرد: کشوری که امنیت و ثبات خاورمیانه را تهدید میکند ایران نیست بلکه عربستان، همپیمان نزدیک انگلیس است که از جنبشهای تکفیری حمایت مادی میکند.
تلگراف معتقد است: نظام اسد باقی خواهد ماند و غرب نمیتواند نظام اسد را سرنگون کند و یا با القاعده بجنگد بلکه میتواند با مشارکت سوریه با القاعده مبارزه کند نه با همکاری با نظام سعودی که از القاعده حمایت مالی میکند.
تلگراف رژیم سعودی را به خاطر حمایت از جریانهای تکفیری تهدیدی برای ثبات در خاورمیانه توصیف کرد.
حضرتعالی کجا بودید؟!
شیخ آلت دست فتنهگران در سال 88 نسبت به ضعیف شدن فرهنگ امام خمینی(ره) اظهار نگرانی کرد.
به گزارش سایت جماران، آقای صانعی در ملاقاتی گفته است: «عدهای فرصتطلب که در مبارزه نبودند به دنبال این هستند که فرهنگ مخالف امام امت(ره) و ضد انقلاب را به نام حمایت از ایشان حاکم کنند. اینان در حقیقت با امام و انقلاب دشمنی دارند و همیشه حرکتشان به نفع یک عدهای است که با حرکت انقلاب و نهضت سازگاری نداشتند، متاسفانه میبینیم چنین جریانهایی در حال تقویت شدن هستند.»
صانعی اگرچه توضیح نداد که منظورش از «عدهای فرصتطلب» چه کسانی است؟ ولی باید گفت که وی نه تنها به هنگام حرمتشکنی فتنهگران علیه اسلام، جمهوری اسلامی و حضرت امام خمینی(ره) کمترین موضعی نگرفت، بلکه از برخی سران فتنه نیز همانند آمریکا و رژیم صهیونیستی و رژیم انگلیس حمایت کرد. درست به همین دلیل، فتنهگرانی که روی عنوان اسلام در شعار جمهوری اسلامی خط کشیده و به تصویر حضرت امام و مراسم سوگواری عاشورای حسینی(ع) بیحرمتی کرده بودند و میگفتند «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»، از جمله در حمایت از صانعی شعار داده و میگفتند «روحانی واقعی، منتظری- صانعی»؟!
گفتنی است آقای صانعی چند سال قبل، سخنان حضرت امام(ره) را تحریف کرده بود که متاسفانه بعد از تذکر کیهان و مقایسه آنچه صانعی نقل کرده بود با آنچه به صورت مکتوب در صحیفه حضرت امام(ره) آمده بود، نه فقط آقای صانعی حاضر به عذرخواهی از مردم و ساحت مقدس حضرت امام(ره) نشد، بلکه مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره) که مسئولیت پیشگیری از تحریف نظرات امام راحل(ره) را دارد نیز کمترین اعتراض و عکسالعملی از خود نشان نداد.
60 درصد مردم آمریکا از اوباما ناامید شدهاند
ناامیدی از باراک اوباما در میان مردم آمریکا شدت گرفته و رو به تصاعد است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، براساس تازهترین نظرسنجی که یک هفته پیش از سوی شبکه تلویزیونی سیبیاس و روزنامه نیویورک تایمز انجام گرفت فقط 30 درصد مردم آمریکا از عملکرد اوباما رضایت دارند اما 60 درصد آنها اعلام کردهاند از برنامههای اوباما ناامید شدهاند.
به گفته برخی کارشناسان عدم موفقیت باراک اوباما در اجرای مرحله اصلی اصلاحات اقتصادی و همچنین برخورد انفعالی دولت وی در رابطه با مسائل مهم خاورمیانه مانند پروسه صلح اعراب- اسرائيل و یا بحران سوریه، از مهمترین دلایل اصلی این ناامیدی به شمار میرود.
پیشتر مجله آمریکایی «کومنتری» نیز در یک نظرسنجی اعلام کرد، 54 درصد آمریکاییها از اوباما ناراضی هستند و این تعداد همچنین جان کری را بدترین وزیر امور خارجه تاریخ ایالات متحده آمریکا توصیف کردند.