kayhan.ir

کد خبر: ۵۰۲
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶

گلايه يک سايت زنجيره‌اي از تيم رسانه‌اي دولت (خبر ويژه)

مسئول ساماندهي سيستم رسانه‌اي دولت مشخص نيست و همين امر خود را در گزارش صد روزه دولت نشان داد.

مسئول ساماندهي سيستم رسانه‌اي دولت مشخص نيست و همين امر خود را در گزارش صد روزه دولت نشان داد.
سايت انتخاب درباره اين تحليل خود با اشاره به اينکه دولت نتوانسته کار رسانه‌اي خود را سامان دهد، مي‌نويسد: از يک سو بخش‌هاي مختلف رسانه‌اي دولت در صف نظير ايرنا، ايسنا، برنا، پانا، مؤسسه ايران و ساير روزنامه‌هاي دولتي و نشريات روابط عمومي با بحران در توليد محتواي مناسب در جهت ارائه خدمات دولت مواجهند و از سوي ديگر بخشهاي ستادي رسانه‌اي دولت، نظير معاونت ارتباطات نهاد رياست جمهوري، معاونت مطبوعاتي وزارت ارشاد و شوراي اطلاع‌رساني دولت نيز نتوانسته‌اند در حوزه ساماندهي رسانه‌اي جريان حامي دولت موفق عمل کنند و اکثريت قريب به اتفاق فعالان رسانه‌اي حامي جريان اعتدال و اصلاح‌طلب، از اين سردرگمي و فقدان توجه و راهبري ناراضي هستند. از سوي ديگر، نبود دانش و توانمندي رسانه‌اي مناسب در فعاليت‌هاي رسانه‌اي دولت که بخشي از آن در گفتگوي تلويزيوني رئيس‌جمهور با ضعف در ايجاد ارتباط رسانه‌اي ميان مسئولان دولتي با افکار عمومي نمودار گرديده است، نشان مي‌دهد که هنوز دولت اعتدال فاقد راهبرد رسانه‌اي است.
انتخاب مي‌افزايد: «به نظر مي‌رسد اين شرايط، بيش از هر مسئله ديگري معلول تعدد مديريت درحوزه رسانه است و مشخص نيست از ميان مشاور رسانه‌اي رئيس جمهور، رئيس شوراي اطلاع‌رساني دولت (رئيس دفتر رئيس جمهور)، مشاور فرهنگي رئيس جمهور، معاون مطبوعاتي وزارت ارشاد و معاون ارتباطات نهاد رياست جمهوري و دستيار ويژه رئيس جمهور، چه کسي مسئوليت ساماندهي و مديريت سيستم رسانه‌اي دولت را برعهده دارد».
گفتني است برخي خبرها از رقابت شديد در ميان گروه‌هاي مدعي حمايت از دولت براي تصدي رسانه‌هاي دولتي حکايت مي‌کند. در عين حال شماري از نشريات زنجيره‌اي به شدت در تلاشند که عملاً به دولت خط بدهند و با فضاسازي و قالب‌بندي، آنها را در کانال‌هاي پيش‌ساخته راه ببرند.