kayhan.ir

کد خبر: ۸۸۰۶۹
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۷

30 درصد مواد غذایی ایران از «مزرعه تا سفره» هدر می‌رود

قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ۳۰ درصد مواد غذایی ایران از «مزرعه تا سفره» ضایعات غذایی می‌شود.


به گزارش وزارت بهداشت، ناصر کلانتری با اشاره به روز جهانی غذا گفت: عملیاتی کردن مسئله امنیت غذایی در جامعه یکی از دغدغه‌هاست. این امنیت چهار جزء دارد که عبارتند از فراهم بودن غذا در محل زندگی افراد، متناسب بودن قیمت غذا با درآمد افراد، دسترسی به غذا از بعد دانشی (شناخت غذای خوب از بد) و توجه به سلامت افرادی که غذا می‌خورند.
کلانتری گفت: 30 درصد مواد غذایی در ایران از مزرعه تا سفره در بین ضایعات غذایی قرار می‌گیرد که باید برای این معضل چاره‌ای اندیشید و با ایجاد دانش در مردم و یا راهکارهای قانونی باعث صیانت غذا بشویم.
وی افزود: در هفته امنیت غذا ترویج رفتاری صحیح در امر غذا و تغذیه از نظر مقدار خوردن غذا، نوع غذا خوردن و نحوه پیشگیری از ضایعات، بسیار حیاتی است.
این مقام مسئول در وزارت بهداشت درخصوص بیماری سل نیز گفت: متاسفانه به علت همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان با سل مقاوم به درمان در کشور روبرو هستیم بنابراین پرداختن به این بیماری جزو اولویت‌های ماست، البته امروزه با پیشرفت روش‌های درمانی وضعیت این بیماری در کشور بهتر شده است.