kayhan.ir

کد خبر: ۶۳۷۹۱
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۲

رئیس قوه قضائیه: علامه‌تراشی برای ورود به خبرگان خندیدن به شعور مردم است

رئیس قوه قضائیه گفت: برخی عده‌ای را که با خود همفکر هستند برای ورود به مجلس خبرگان تحریک می‌کنند و در حوزه‌های علمیه هم علامه‌تراشی می‌کنند که اینها بازیگری، استهزاء حوزه‌های علمیه و خندیدن به شعور مردم است.


به گزارش روابط عمومی قوه قضائیه، آیت ا... صادق آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضائی با گرامیداشت هفته وحدت، مسئله «وحدت» را برای جهان اسلام امری ضروری دانست و افزود: در دنیای امروز دست‌های پنهان زیادی در کار هستند تا وحدت جهان اسلام را از بین برده و تفرقه و دشمنی ایجاد کنند و متاسفانه  توفیق آنها را تا حدی مشاهده می‌کنیم چرا که حاکمانی در جهان اسلام هستند که افراطی‌ترین گروه‌های تروریستی و خشن‌ترین گروه‌ها را به نام اسلام حمایت می‌کنند و با این کار هم به تفرقه در جهان اسلام و هم به اسلام هراسی کمک کردند که متاسفانه مورد حمایت کشورهای غربی هم هستند.
«داعش» مخلوق حاکمان سعودی است
رئیس دستگاه قضاء با بیان اینکه فعالیت حاکمان سعودی به تفرقه‌اندازی در کشورهای اسلامی کمک می‌کند و گروه تروریستی داعش مخلوق این حاکمان است،گفت: حاکمان سعودی نیز که هنوز به شیوه سلطنتی حاکمیت می‌کنند و خبری از مردم‌سالاری در میان آنان نیست، نمونه بارز این نوع از فعالیت‌ها و حکومت‌ها هستند که متأسفانه مدعی مباحث حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران بوده و این در حالی است که داعش را اینها خلق کردند و به کشورهای همسایه خود بدترین تعرض‌ها را انجام داده‌اند. گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق، با حمایت عربستان و اذنابش، میلیون‌ها مسلمان را آواره کرده‌اند و سوال اصلی اینجاست که چرا جهان اسلام با وجود پیامبر و کتاب واحد باید تشتت را تجربه کند.
آملی لاریجانی در ادامه به زندگی مسالمت‌آمیز برادران اهل تسنن و تشیع در کشور اشاره و تصریح کرد: برادران اهل تسنن و همچنین سایر ادیان در کمال آرامش در کشور زندگی می‌کنند و حقوق آنها در دادگاه‌ها رعایت می‌شود و این نمونه‌ای از عقلانیت است که زندگی مسالمت‌آمیز این افراد در کنار یکدیگر را نشان می‌دهد. احترام به سایر مذاهب، در صحنه سیاست کشورهای اسلامی واجب است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با محکومیت کشتار شیعیان بی‌پناه نیجریه و بازداشت شیخ ابراهیم زکزاکی، به ضرورت مبارزه با نداهای تفرقه افکن تاکید و تصریح کرد: کشتن عده‌ای از شیعیان بی‌پناه نیجریه و بازداشت شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان این کشور نیز از همین دست حوادث تلخ و قابل تامل است و متاسفانه در حالی شیعیان در این کشور به خاک و خون کشیده می‌شوند که این کشتارها مورد حمایت حاکمان آل سعود و برخی دیگر از کشورها قرار می‌گیرد و این مسئله‌ای عجیب و قابل تامل است.
آمریکا خلاف توافقات برجام عمل کرد
رئیس دستگاه قضاء در ادامه با اشاره به موضوع «تصویب قانون محدودیت صدور ویزا برای کسانی که به ایران، عراق و سوریه» سفر کرده‌اند از سوی آمریکا، آن را مخالف برجام دانست و اظهار داشت: بحث محدودیت صدور ویزا نوعی شیطنت از سوی آمریکا پس از توافقات است و نهیب‌های رهبری هم در گذشته بی‌مناسبت با این اقدامات فریبکارانه نیست. آملی لاریجانی تصویب این قانون از سوی آمریکا را خلاف مسائل مطرح شده در برجام عنوان و بر توجه دولت و مسئولان در این رابطه تاکید کرد و گفت: مسئولان وزارت امور خارجه و دولت باید چاره‌ای در این خصوص بیندیشند.
برخی توهمات و تخیلات خود را
 در قالب نقد مطرح می‌کنند
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع نظارت از سوی مجلس خبرگان بر رهبری اشاره و تصریح کرد: سخنی که بنده در جلسه گذشته مسئولان عالی قضائی در باب نظارت مجلس خبرگان رهبری مطرح کردم بحثی فنی، دقیق و برخاسته از متن قانون اساسی بود و متأسفانه مورد نقدهای بی‌اساس قرار گرفت و عده‌ای توهمات و تخیلات خود را در قالب نقد مطرح می‌کنند و حتی برخی گفتند سخنی برخلاف عقل، علم سیاست و سیره پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) مطرح شده  است. فعلاً خلاف عقل و خلاف علم سیاستش بماند، در عجبم که چگونه ادعای بنده خلاف سیره پیامبر(ص) و امیر المومنین(ع) می‌شود. مگر رسول ا... (ص) و امیرالمومنین(ع) در مورد قانون اساسی کشور سیره عملی داشته‌اند که سخنان من بر خلاف سیره ایشان باشد؟ اگر مطلبی به اسلام نسبت می‌دادم می‌توانستید ادعا کنید این مطلب خلاف سیره است در حالی که گفته‌ام در قانون اساسی چنین مطلبی نیست. می‌فرمایید این خلاف سیره پیامبر است؟ جل الخالق از این همه دقت و هوشیاری!
رئیس دستگاه قضاء گفت: احساس می‌شود پشت سر این حرفها یک حرکت مرموز دیگری وجود دارد. یک زمانی بحث شورای رهبری را مطرح می‌کنند، با اینکه خلاف نص قانون اساسی است، یا فرض کنید بحث نظارت را مطرح می‌کنند.
آملی لاریجانی تأکید کرد: من سخنم این بود که شما قانون اساسی را دارید با تخیلات خودتان معنا می‌کنید، اینها در قانون اساسی نیست. انسان پشت این مطالب حرکت‌های معناداری را احساس می‌کند. عده‌ای را که با خود همفکر هستند برای ورود به مجلس خبرگان تحریک می‌کنند البته اشکالی ندارد آزادی است ولی در حوزه‌های علمیه علامه‌تراشی هم می‌کنند. آیا واقعاً شما تشخیص‌دهنده علامه هستید؟ کسانی که این حرفها را می‌زنند آیا قادر به فهم دقیق متون معمولی کتب حوزوی هستند؟ آیا می‌توانند ظرایف کتابهایی مثل کفایه آخوند‌خراسانی و رسائل و مکاسب شیخ انصاری را فهم کنند؟ آیا تحقیقات محقق نائینی، محقق عراقی، و محقق اصفهانی را در می‌یابند؟ با این وضع اینها علامه تشخیص‌دهنده می‌شوند؟ اینها بازیگری است، اینها استهزاء حوزه‌های علمیه است، اینها خندیدن به شعور مردم است.
عده‌ای در انتخابات
به دنبال دو قطبی کردن جامعه‌اند
وی افزود: در علوم دیگر این حرفها نیست، چه کسی جرأت می‌کند برود بگوید من علامه در ریاضیات را تشخیص می‌دهم؟ مگر اینکه ریاضیدان باشد، با زیرکی دارند توقعاتی در جامعه درست می‌کنند و من گمانم این است که یک عده‌ای راه  افتاده اند جامعه را در مقطع انتخابات دو قطبی کنند تا از آرای یک عده‌ای استفاده یا سوءاستفاده کنند.  اینطور که ما بیاییم یک فضایی درست کنیم تا آراء جمع کنیم واقعاً خلاف شأن است، حالا فرض کنیم آرایی هم اینگونه جمع کردید در نزد حق تعالی نسبت به این حرفهای خلاف چه جوابی دارید؟ البته مردم می‌فهمند و خادم را از غیرخادم تشخیص می‌دهند.
آملی لاریجانی گفت: در همین کشور، کسانی بودند که به شدت دنبال این بودند که ریاست جمهوری را برای برخی مادام العمر کنند، اینها با مردم هستند؟ بحمدا... رهبری انسانی متدین، وارسته، متقی و با صلابت‌اند و به این حرفها هم کاری ندارند. راه خودشان را با صلابت و با قاطعیت می‌روند، بیش از ربع قرن این کشور را با درایت و طمأنینه از پیچ‌های خطرناک عبور داده‌اند. شما به جای حمایت، به جای ترویج، به جای تشویق مردم حرفهایی می‌زنید، حرفهای ناامیدکننده و تفرقه‌انگیز و بعد هم از این چه ثمره‌ای می‌خواهید بردارید!
رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: بگذارید به نحو سالم آنکه مردم خدوم می‌دانند، اوصاف را در او می‌بینند بعد از تأیید شورای نگهبان به او رأی ‌دهند، حالا هر کس که مردم اختیار کردند از صندوق‌ها بیرون می‌آید و او هم متکفل وظایف خودش می‌شود. این همه بازیگری و جبهه درست کردن و مصاحبه‌های کذایی در یک فضایی که تنش‌زاست اینها چه وجهی دارد؟