kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۸۲۴۰
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۵
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی در مراسم افتتاح بخش‌های جدید بیمارستان رضوی خبر داد

فعالیت‌های آستان قدس در حوزه پزشکی و دارویی توسعه می‌یابد

تولیت آستان قدس رضوی گفت: توسعه خدمات دارویی و پزشکی آستان قدس رضوی را از حیث کمی ‌و کیفی دنبال می‌کنیم.




حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی در آیین افتتاح بخش‌های جدید بیمارستان رضوی گفت: در حوزه سلامت آستان قدس رضوی در نظر داریم تا امکانات بیمارستان رضوی، دارالشفاء امام رضا(ع) و مراکز داروسازی و تولید دارو را از نظر کیفیت و کمیت گسترش دهیم.
تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: هم‌اکنون چند دستگاه مجهز در حوزه پزشکی مانند دستگاه سی‌تی آنژیوگرافی را نیاز داریم که متأسفانه در مشهد و خراسان وجود نداشته و به لطف خداوند و با عنایت حضرت رضا(ع) موافقت‌های لازم برای خرید این دستگاه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد حاصل شده است.
به گزارش آستان‌نیوز، وی اظهار داشت: در حوزه تولید دارو در تلاشیم تا از نظر کیفیت، گستردگی و تنوع دارویی، شرایط و امکانات آستان قدس رضوی را افزایش دهیم تا بتوانیم با تولید داروهای باکیفیت، نیازهای دارویی کشور به خارج را به حداقل برسانیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی افزود: تلاش داریم در حاشیه شهر مشهد خدمات حوزه سلامت را توسعه و امکانات پزشکی را فراهم و مراکز درمانی و دارالشفا احداث کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی با‌ اشاره به انتساب بیمارستان رضوی به آستان مقدس حضرت رضا(ع) گفت: این بیمارستان پسوند رضوی و به بارگاه مقدس حضرت رضا(ع) انتساب دارد، به جهت نام رضوی و انتسابی که به بارگاه مطهر امام رضا(ع) دارد، باید یکسری استانداردهای رضوی در آن رعایت شود.
وی در بخش دیگر سخنان خود بر لزوم توجه به محرومان به‌عنوان یکی از آموزه‌های سیره رضوی تأکید و تصریح کرد: ما نمی‌توانیم نسبت به محرومان بی‌تفاوت باشیم، در همین راستا تلاش داریم از محل درآمدهای بیمارستان رضوی برای توسعه مراکز درمانی در حاشیه شهر مشهد استفاده کنیم و در آن مناطق درمانگاه و دارالشفاء با امکانات لازم پزشکی احداث کنیم.
رضا سعیدی، مدیرعامل بیمارستان رضوی نیز در این مراسم با‌ اشاره به پروژه‌هایی که با حضور تولیت آستان قدس رضوی بهره‌برداری شد، گفت: واحد بیماران بین‌الملل با هدف تسریع و تسهیل در فرآیند پذیرش و ‌ترخیص گردشگران سلامت با برخورداری از مترجمان مجرب، پزشکان هم زبان و هم ملیت دارای استانداردهای عالی در رده‌های بین‌المللی در این بیمارستان بهره‌برداری شد.
سعیدی افزود: شبکه جامع سلامت رضوی با هدف دسترسی جامع به موسسات سلامت‌محور آستان قدس رضوی و ساماندهی خدمات سلامت این آستان مقدس که در آن برای تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت زائران و مجاوران تلاش خواهد شد، از دیگر طرح‌های بهره‌برداری شده بود.
وی اظهار داشت: همراه سرای غدیر با ۳۵۰ متر مربع مساحت که مکانی برای استراحت همراهان بیمار شامل محل بازی کودکان، سالن مطالعه، کافی نت و نمازخانه است نیز در محل بیمارستان فوق‌تخصصی رضوی گشایش یافت.
مدیرعامل بیمارستان فوق‌تخصصی رضوی گفت: اتاق عمل‌های ۱۱ گانه از طرح‌های در دست اجرای این مرکز درمانی است که در دو هزار مترمربع با اعتبار هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال در حال ساخت است.
سعیدی با‌ اشاره به بیمارستان سیار این مرکز، افزود: این بیمارستان سیار شامل اتوبوس ویژه درمانی مجهز به پیشرفته‌ترین و نوین‌ترین تجهیزات پزشکی دارای بخش‌های اورژانس، درمانگاه عمومی با ۱۰ تخت بستری و یک تخت احیا، آزمایشگاه و دستگاه‌های ویژه رادیولوژی و سونوگرافی، اتاق عمل ویژه جراحی‌های سرپایی و چهار یونیت دندان‌پزشکی است که به زودی فعالیت خود را در مجموعه بیمارستان رضوی آغاز می‌کند.