kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۲۲۳۸
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۲
عضو اتحادیه تولیدات نساجی:

تقاضا برای پوشاک داخلی افزایش یافت

عضو اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران از افزایش تقاضا برای پوشاک تولید داخل خبر داد و گفت که تامین مواد اولیه و نقدینگی واحدهای تولیدی می‌تواند کمیت و کیفیت تولید پوشاک را بهبود بخشد.

مجید نامی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که افزایش نرخ ارز و در نتیجه افزایش قیمت پوشاک خارجی، باعث افزایش تقاضا برای پوشاک تولید داخل شده است،‌ اظهار کرد: آمار دقیقی از میزان افزایش فروش پوشاک تولید داخل وجود ندارد، اما مشاهدات میدانی نشان می‌دهد میزان سفارش‌های واحدهای تولیدی افزایش داشته است.
وی افزود: اگر دولت بتواند به تامین مواد اولیه و نقدینگی واحدهای تولیدی کمک کند، شرکت‌های تولیدی نیز از نظر کمی و کیفی پاسخگو خواهند بود.
عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران، با اشاره به این‌که در حال حاضر مهم‌ترین مشکل صنایع پوشاک و نساجی کمبود مواد اولیه است، تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌صورت مداوم جلساتی برای حل این مشکل برگزار می‌کند، اما تاکنون اقدام عملی در این زمینه انجام نشده است.
نامی هم‌چنین خاطرنشان کرد که مبارزه با قاچاق در سطح عرضه باعث شده بسیاری از واردکنندگان کالای قاچاق به واحدهای تولیدی سفارش پوشاک دهند.
بر اساس این گزارش،‌ اتحادیه صنف فروشندگان و تولیدکنندگان پوشاک تهران نیز پیش‌تر از وجود بحران در تامین مواد اولیه به دلیل عدم تخصیص ارز سامانه نیما به واردکنندگان مواد اولیه صحبت کرده بود.
برخورد با کالاهای قاچاق
از طرف دیگر دست‌اندرکاران این بخش بارها نسبت به قاچاق گسترده در حوزه پوشاک، اعتراض داشته‌اند و اخیرا ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که از ابتدای دی‌ماه امسال، با هماهنگی دستگاه‌های مختلف با تمام فروشندگان برندهای بدون مجوز رسمی پوشاک برخورد قاطع خواهد شد.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا دیروز با بیان اینکه مقاومت در برابر برخورد با پوشاک قاچاق زیاد است، از برخورد با حدود ٤٠ مجتمع تجاری که بالغ بر ١١٠واحد عرضه کننده پوشاک برند محرز قاچاق داشتند، خبر داد.حمیدرضا دهقانی‌نیا در گفت‌و‌گو با خبرگزاری مهر، اظهار کرد: با اقدامی که تیم‌های عملیات در برخورد با برندهای غیرمجاز داشتند، با کمترین برخورد بیشترین آورده را داشتیم.
وی ادامه داد: ۸۰ درصد واحدها خودشان اقدام به جمع‌آوری پوشاک قاچاق کردند و مابقی را تیم عملیات جمع‌آوری کردند و به طور کلی این ۱۱۰ واحد پاکسازی شدند.این مقام مسئول با بیان اینکه تاکید ما بر ادامه‌دار بودن برخورد با این قاچاق است، گفت: باید به صورت مداوم این نظارت‌ها وجود داشته باشد نه اینکه ضربتی وارد شویم و نقطه‌ای تمام شود؛ باید همواره هول و هراس در دل عرضه‌کنندگان اقلام قاچاق وجود داشته باشد.وی افزود: مقاومت‌ها بسیار زیاد است؛ به عنوان مثال برخی از فرمانداران شهرستان‌ها هستند که می‌گویند حیات و ممات ما به فروش جنس قاچاق بسته است و می‌گویند از پاساژهای ما بازرسی نکنید.