kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۸۱۲۸
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۹
رئیس پلیس راه کشور:

بیشترین سهم در تصادفات کشور مربوط به عامل انسانی است

رئیس پلیس راه کشور، گفت: عجله و شتاب و کم‌حوصلگی به همراه سبقت غیرمجاز دلیل تصادفات در کشور است که نیاز به اصلاح رفتارهای ترافیکی دارد.

 

به گزارش فارس از یاسوج، سرتیپ محمدحسن حمیدی در نشست خبری در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: متأسفانه 40 درصد تصادفات در کشور به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی بوده که بیشتر در استان‌های بزرگ مانند فارس و خراسان می‌باشد.
وی در پاسخ به سؤالی درخصوص خودروهای بی‌کیفیت و نوع برخورد با این خودروها افزود: مردم خودشان خودروهای بی‌کیفیت را بهتر می‌شناسند و ما نیز برخوردهای لازم را در این خصوص کرده‌ایم.
وی گفت: اگر همت پلیس نبود خودروهای بی‌کیفیت جان تعداد بیشتری از مردم را می‌گرفت، همچنان که ما خودمان جلوی تردد کامیون‌های هوو را گرفتیم و همچنین پیگیری‌های ما سبب شد تا سیستم برق اتوبوس اسکانیا اصلاح شود.
حمیدی اضافه کرد: اگر یادتان بیاید خودروهای پژو 405 در آتش می‌سوخت که با پیگیری‌های پلیس بسیاری از این مشکلات برطرف شد اما متأسفانه هم‌اکنون در زمینه سقف و ستون برخی خودروها مشکلاتی وجود دارد و همچنین اتوبوس اسکانیا نیاز به اصلاحاتی دارد.
این فرمانده انتظامی در خصوص نصب دوربین الکتریکی در راه‌های کشور گفت: کلاً 3 هزار و 500 کیلومتر از جاده‌های کشور تحت کنترل دوربین بود که در حال حاضر به 35 هزار کیلومتر رسیده است، در گذشته تعداد دوربین‌ها 400 دستگاه بود که اکنون به دو هزار و 200 دستگاه در جاده‌ها رسیده است.
رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه با کمبود اعتبار در خصوص نصب دوربین‌ها مواجه هستیم گفت: در فاز اول دو هزار دوربین و در فاز دوم به 6 هزار دوربین در جاده‌ها نیاز داریم.
وی از 7 هزار نقطه حادثه‌خیز در راه‌های کشور خبر داد و افزود: سرجمع در گذشته 7 هزار نقطه حادثه‌خیز در کشور داشتیم که با کمک همه دولت‌ها به 3 هزار و 200 نقطه رسیده است و شایان ذکر است که در 1500 محل حادثه‌خیز در طی سه سال 5 هزار و 300 نفر کشته شدند.
حمیدی گفت: در سال 84 تعداد فوتی‌های ما 28‌هزار نفر بود که اکنون به 16 هزار نفر رسیده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شاخص فوتی‌های ما در تصادفات در ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه 5/7 نفر است که برای کشورهای اروپایی این رقم 4/5 نفر و برای سایر کشورهای دنیا به ازای هر 10 هزار خودرو 10 نفر است که با این تفاسیر وضعیت خوبی در سطح جهان داریم.