kayhan.ir

کد خبر: ۹۷۳۳۱
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۲
مربی آلمانی مدعی شد، فدراسیون رد کرد

افزایش ابهامات درخصوص قرارداد سرمربی سابق تیم ملی بسکتبال

با ادعای تازه سرمربی سابق تیم ملی و واکنش فدراسیون بسکتبال، حالا ابهامات درخصوص شیوه تنظیم قرارداد باوئرمن بیشتر از قبل شده است.


سرویس ورزشی-

در شرایطی که فدراسیون بسکتبال ایران تاکید داشت، قرارداد با درک باوئرمن آلمانی چهار ساله بوده و این مربی حق فسخ قرارداد را نداشته‌ است، این مربی آلمانی در گفت‌وگویی درباره قراردادش توضیح داد و تاکید کرد که بندی در قراردادش بوده که امکان فسخ وجود داشته‌ است. باوئرمن درباره جدایی‌اش از ایران اظهار کرد: اواخر ماه گذشته میلادی من پیشنهادی از آلمان داشتم. آن شرایط که دختر کوچکم نیز از دوری من خسته بود و شرایط سختی داشت، باعث شد تا من برای خانواده‌ام این تصمیم را بگیرم. تصمیم بسیار دشواری هم بود اما هر کس که فرزندی داشته باشد، درک می‌کند که من چه شرایطی داشتم. وقتی با او حرف می‌زدم می‌دیدم که‌گریه می‌کند و برای همین پیشنهاد آلمان را قبول کردم.
او در پاسخ به این سؤال که قراردادش چهار ساله بوده یا سه ماهه، بیان کرد: قرارداد من کاملا حقوقی و بدون مشکل بود و نقصی نداشت. در آن نیز بندی وجود داشت که می‌توانستم هر وقت که خواستم، قرارداد را فسخ کنم. وقتی شنیدم که از من شکایت شده تعجب کردم.
سرمربی سابق تیم ملی درباره شکایت فدراسیون گفت: من چیز خاصی در این‌باره نمی‌دانم و اگر آنها شکایت کرده‌اند باید صبر کنیم و سپس واکنش نشان بدهیم. به هر حال کار کردن در ایران برایم جذاب و لذتبخش بود. من کار کردن در این کشور و رئیس فدراسیون و افرادی مثل شاهین‌طبع را دوست داشتم، برای همین هم از خبر شکایت فدراسیون ایران تعجب کردم.
او درباره بسکتبال ایران در آسیا گفت: فدراسیون ایران خیلی باید تلاش کند. چینی‌ها سرمایه‌گذاری خوبی انجام می‌دهند. فیلیپین کشوری است که مردمش دیوانه بسکتبال هستند و آمریکایی‌های خوبی در آنجا بازی می‌کنند. ژاپن خودش را برای المپیک ۲۰۲۰ که در این کشور برگزار می‌شود، آماده می‌کند و همین کار ایران را سخت می‌کند. خیلی سخت است که ایران بتواند نسل طلایی خود را ادامه دهد. این کار شدنی اما بسیار دشوار است.
مشحون: باوئرمن دروغ می‌گوید
صحبت‌های باوئرمن واکنش محمود مشحون را به دنبال داشت. رئیس‌ فدراسیون بسکتبال در این‌باره به خبرگزاری مهر گفت: بر چه اساس باید چنین کاری می‌کردیم و دست مربی را تا این حد بازمی‌گذاشتیم که هر زمان خواست برود؟ مگر می‌شود قراردادی آنهم چهار ساله امضا کرد اما این اختیار را به طرف مقابل بدهیم که هر زمان خواست برود؟ اصلا این موضوع با عقل و منطق جور درنمی‌آید.
وی تصریح کرد: اول که این صحبت را به نقل از درک باوئرمن شنیدم، گفتم که او دروغ گفته است اما واقعا او دروغگو نیست، با شناختی که من از شخصیت باوئرمن دارم، نمی‌تواند دروغی به این بزرگی گفته باشد. احساس من این است که در ترجمه صحبت هایش اشتباهی صورت گرفته است. حالا یا به صورت سهوی یا عمدی؛ اینکه ما در قراردادهای مان چنین بندی را قرار دهیم محال است. از طرفی هم از باوئرمن که خود یک مربی حرفه‌ای است بعید است که چنین حرفی زده باشد. مگر می‌شود در یک قرارداد حرفه‌ای بلندمدت، این بند غیرحرفه‌ای باشد. اگر اینگونه باشد که تمام کارها و برنامه‌هایمان از همان ابتدا روی هوا بوده است.
رئیس ‌فدراسیون بسکتبال تاکید کرد: به نظرم در ترجمه صحبت‌های باوئرمن اشتباهی صورت گرفته است. حتی از وی در مورد سه ماهه بودن قراردادش هم سؤال شده بود اما در پاسخ‌ها هیچ اشاره‌ای به این موضوع نشده بود.
مشحون همچنین خاطرنشان کرد: بعد از اینکه باوئرمن قراردادش را با بسکتبال ایران فسخ کرد، مدیر برنامه‌های وی طی ایمیلی به فدراسیون اعلام کرد که تمام خسارت‌های ناشی از این اقدام پرداخت خواهد شد. خود باوئرمن هم دو سه هفته بعد ایمیل دیگری برای مان ارسال کرد و پیگیر پاسخ و واکنش فدراسیون بود. اگر واقعا طبق قرارداد او می‌توانسته هر زمان خواست، قراردادش را فسخ کند، ارسال این ایمیل‌ها و پیگیری‌ها چه معنایی دارد؟
وی با تأکید بر اینکه فدراسیون بسکتبال پیگیر نتیجه شکایت از باوئرمن است، گفت: البته پرداخت هیچ رقم و مبلغی نمی‌تواند آسیبی که اقدام باوئرمن به بسکتبال ایران زد را جبران کند اما با این حال پیگیر هستیم و تمام خسارت‌ها را خواهیم گرفت.
قرارداد را منتشر کنید
اگر فرض را بر صحت صحبت‌های رئیس‌ فدراسیون بسکتبال بگذاریم، با این حال منطق می‌گوید که فدراسیون بسکتبال برای روشن شدن افکار عمومی و پاسخ به ادعای درک باوئرمن متن قرارداد این مربی را منتشر کرده تا به اتهاماتی که به سمت فدراسیون و شخص او نشانه گرفته شده، پایان دهد.
بی‌تردبد انتشار مفاد این قرارداد جنجالی و بندهای آن می‌تواند پاسخی شفاف و کامل به تمام پرسش‌ها و ابهامات موجود باشد و ثابت کند در این دعوی حق با چه کسی است.