kayhan.ir

کد خبر: ۹۵۷۸۷
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۳
با همت یک بانوی کارآفرین صورت گرفت

اشتغالزایی برای 60 زن بی‌سرپرست با راه‌اندازی تعاونی

فاطمه سادات طاهری، با راه‌اندازی شرکت تعاونی بانوان «پویای سربدار»، موجب اشتغالزایی 60 زن بی‌سرپرست شده است.



به گزارش سرویس اقتصادی کیهان این بانوی کارآفرین که فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد علوم قرآنی و معلم قرآن می‌باشد، با توجه به نیاز بانوان شهرستان سربداران استان خراسان رضوی به تلاش و فعالیت در عرصه سازندگی اقدام به تشکیل شرکت تعاونی مختص بانوان نمود.
یکی از فعالیتهای ارزنده بانو طاهری، حمایت بی‌شائبه از محرومین می‌باشد به گونه‌ای که ملک پدری خود را که به ایشان ارث رسیده بود را فروخت و با آن اقدام به ایجاد این شرکت نمود.
تعاونی مذکور از سال 1390 با کارگاه‌های خیاطی، گلیم‌بافی، صنایع دستی و شیرینی‌پزی شروع به کار کرد که در ابتدا بصورت خانوادگی بود ولی در حال حاضر 60 بانوی بی‌سرپرست، بدسرپرست و معلول در آن مشغول بکار هستند.
این کارآفرین بسیجی می‌گوید: در کارگاه شیرینی‌پزی تعاونی ما، شیرینی بدون مواد شیمیایی تولید می‌شود. از این رو ماندگاری شیرینی‌های ما بیشتر از دیگر شیرینی‌هایی است که با مواد شیمیایی تولید می‌شوند، برای مثال ما به جای استفاده از رنگهای خوراکی از آب لبو، ریشه زعفران و مواد غذایی سالم استفاده می‌کنیم، علیرغم اینکه هزینه‌های ما بالاتر می‌رود ولی کیفیت محصولمان نیز بیشتر می‌شود.
بانو طاهری همچنین اضافه کرد: ما با توجه به احساس مسئولیتی که در قبال سلامتی مواد تولید شده نسبت به مردم داریم از گیاهان دارویی نظیر شیرین‌بیان، شیره انگور، در تولید شیرینی‌جاتمان استفاده می‌کنیم از این رو علاوه بر سلامت محصول عواقبی مثل بالا رفتن قند و چربی نیز وجود نخواهد داشت.وی همچنین در ادامه افزود: در تولید گلیم نیز بجای استفاده از الیاف شیمیایی از نخ پشم استفاده می‌کنیم و به همکارانمان نیز این مورد را همیشه تأکید کردیم که برای ما کیفیت در درجه اول اهمیت است، ‌درست است که ما تلاش داریم از این طریق به درآمد برسیم ولی اسلام به ما اجازه نمی‌دهد که با هر کلکی درآمد کسب کنیم. بنابراین ما به عنوان مسلمان باید کیفیت کارمان را در نظر بگیریم. این کارآفرین بسیجی با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی برای ساختن جامعه و آینده فرزندانمان می‌گوید: در کارگاه خیاطی ما با استفاده از خرده‌پارچه‌هایی که به نظر دیگر قابل استفاده نیستند، پادری و عروسک می‌سازیم تا به سایر بانوان کشورمان درس بدهیم که از هر چیزی می‌توان استفاده کرد.