کد خبر: ۸۷۵۴۷
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۱

400 داعشی انگلیسی پس از یادگیری فنون آدم‌کشی به خانه بازگشته‌اند

یک روزنامه انگلیسی نوشت، تاکنون حدود 400 انگلیسی عضو «داعش» پس از گذراندن دوره‌های جنگی در عراق و سوریه، به این کشور بازگشته‌اند.


نشریه «ساندی‌میل» نوشت، براساس آمار وزارت کشور انگلیس، از میان 400 نفری که (ازعراق و سوریه) به انگلیس بازگشته‌اند، تنها 14 نفرشان به زندان افتاده‌اند و بقیه آزادانه در این کشور رفت و آمد می‌کنند.
در این رابطه کارشناسان و مقامات رسمی به «ساندی‌میل» گفته‌اند، با توجه به اینکه این افراد در جریان حضورشان در عراق و سوریه، مهارت‌های لازم را برای به کارگیری سلاح و بمب یاد گرفته‌اند، می‌توانند حملاتی مشابه پاریس و بروکسل را برنامه‌ریزی و اجرا کنند، طبق گزارش وزارت کشور انگلیس به مجلس عوام این کشور، تعداد کل انگلیسی‌هایی که به داعش پیوسته و به عراق و سوریه رفته‌اند، 850 نفر است.