دبیر علمی کنگره اپتومتری هشدار داد
افزایش آسیب بینایی کودکان و نوجوانان با استفاده مکرر از وسایل الکترونیکی
دبیر علمی نوزدهمین کنگره سراسری اپتومتری ایران، نسبت به بروز اختلالات تطابقی و افزایش ضعف بینایی در اثر استفاده مکرر از وسایل الکترونیکی در بین کودکان و نوجوانان هشدار داد.
به گزارش مهر، دکتر عباس عظیمی خراسانی در نوزدهمین کنگره سراسری اپتومتری ایران، یکی از مهمترین موضوعات مورد نظر این کنگره را استفاده زیاد کودکان، جوانان و آحاد مردم از وسایل الکترونیکی عنوان کرد و افزود: به دلیل استفاده بیش از حد و نادرست از وسایل الکتریکی شاهد ضعیفی چشم در بین مردم به خصوص کودکان، نوجوانان و جوانان هستیم.
عظیمی گفت: استفاده نادرست از گوشیهای همراه و وسائل الکترونیکی، رایانهها، تبلتها به خصوص در سنین رشد باعث شده که ضعیفی چشم به شدت در میان کودکان و نوجوانان رشد زیادی داشته باشد.
استاد علوم بینایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: توصیه ما به والدین این است که تا جایی که میتوانند به کودکان، نوجوانان و جوانان خود آموزش دهند تا از این وسایل بطور نادرست استفاده نکنند.
به گفته دکتر عظیمی، توصیه سازمان بهداشت جهانی در خصوص استفاده صحیح از وسایل الکترونیکی این است که کودکان و نوجوانان تا نیم ساعت در روز بیشتر نباید از وسایل الکترونیکی استفاده کنند، زیرا استفاده مکرر و پشت سر هم باعث اختلالات تطابقی و نهایتاً اختلالات چشمی و زیادتر شدن ضعف بینایی خواهد شد.
وی افزود: از علائمی که به دلیل استفاده بیش از حد از وسایل الکترونیکی در چشم کودکان و نوجوانان ایجاد میشود قرمزی چشم، اشک ریزش، سوزش، پلک زدن و سردرد است.