غذاهای مایکروویوی مضرند!
نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد، غذاهایی که با استفاده از مایکروویو طبخ یا گرم میشوند، میتوانند عواقب خطرناکی برای سلامت انسان داشته باشند.
به گزارش دیلیمیل، ظروف پلاستیکی که برای گرمکردن غذا در مایکروویو استفاده میشوند، از خود سموم سرطانزا آزاد میکنند.
افزون براین، گفته میشود قرار گرفتن دائم در معرض تابشهای ساطع شده از مایکروویو میتواند روی میزان تمرکز، سطح انرژی و همچنین الگوی خواب تاثیر بگذارد.
به گفته محققان، سموم اضافهای که وارد بدن میشود به دستگاه گوارش و سیستمایمنی بدن فشار میآورد.این سموم همچنین میتوانند روی بارداری، تعادل هورمونی، فشارخون، سلامت قلبی و عروقی، خلق و خو و همچنین میل جنسی تاثیر منفی داشته باشند.
افزون بر این، غذاهایی که برای مصرف به گرم شدن در مایکروویو نیاز دارند، ارزش غذایی کم و مقادیر زیادی شکر، نمک، مواد شیمیایی نگهدارنده دارند.