kayhan.ir

کد خبر: ۸۱۶۵۰
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۷
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان:

وزارت نفت عوارض آلایندگی خوزستان را نمی‌پردازد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان گفت: وزارت نفت از پرداخت عوارض آلایندگی و ارزش افزوده به این استان شانه‌خالی می‌کند.

اهواز- خبرنگار کیهان:

امید حاجتی با انتقاد از شرکت‌های نفتی مستقر در خوزستان اظهار کرد: برخلاف قوانین موجود، وزارت نفت عوارض آلایندگی ارزش افزوده به خوزستان پرداخت نمی‌کند.
وی افزود: هم‌اکنون فقط پیمانکاران نفت از بودجه خود یک درصد عوارض می‌دهند این در حالی است که باید یک درصد فروش تولیداتی که از خوزستان به دست می‌آید به این استان پرداخت شود.
حاجتی گفت: این عوارض برای جبران آسیب‌های زیست‌محیطی که وزارت نفت به خوزستان وارد می‌کند الزامی است.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت مدیریت زهاب‌های طرح کشاورزی 550 هزار هکتاری گفت: زهاب‌های تولیدی این طرح در آینده 6/5 برابر کشت و صنعت‌های نیشکر است و در صورت بی‌توجهی به این مسئله، عوارضی شدیدتر از نیشکر دامنگیر خوزستان خواهد شد.
وی همچنین در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با اشاره به عدم رضایت دستگاه‌های اجرایی استان از اعتبارات سال گذشته خود افزود: در توزیع اعتبارات امسال از شهرستان‌هایی که نرخ بیکاری بیشتری دارند بر حمایت ویژه‌ای در قالب اجرای طرح‌های شهرک صنعتی یا کشاورزی خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان مجموع اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان را یک هزار و 348 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این اعتبارات نسبت به سال گذشته 51/7 درصد و اعتبارات هزینه‌ای خوزستان 18 درصد رشد داشته است.
وی گفت: درآمدهای خوزستان از نظر استانی 21 درصد و از نظر ملی 14 درصد رشد داشته است.
حاجتی ادامه داد: در خوزستان حدود سه هزار و 500 طرح نیمه‌تمام داریم که برای اتمام این طرح‌ها بیش از چهارهزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی گفت: 150 میلیارد تومان به تکمیل 400 طرح نیمه تمامی که بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد اختصاص می‌یابد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان گفت: شهرستان‌هایی که مشکلات و عقب‌ماندگی‌های بیشتری داشته باشند از اعتبارات بیشتری بهره‌مند می‌شوند.
وی از شناسایی 188 طرح واگذاری به بخش خصوصی با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی خبر داد و نبود طرح کاداس را یکی از عوامل زمین‌خواری در استان دانست و افزود: اجرای این طرح با روش‌های سنتی بیش از 10 سال طول می‌کشد که قرار است با استفاده از روش‌های نوین عکسبرداری هوایی این طرح در کمتر از دو سال به اتمام برسد.