المپیک ریو ۲۰۱۶
هزینه امنیت هر ورزشکار در ریو ۷۲ هزار یورو
ناامنی ریودوژانیرو میزبان المپیک که در ژوئن به بیشترین حد خود میرسد، باعث شده است برای برقراری امنیت آن ۷۶۱ میلیون یورو هزینه شود. ۸۵ هزار مامور در این شهر حضور خواهند داشت تا امنیت برقرار شود. در این المپیک پس از سئول ۱۹۸۸ (۱۰۰ هزار نیرو) و پکن ۲۰۰۸ (۱۱۰ هزار نیرو) از بیشترین نیروی امنیتی استفاده شده است. ممکن است در آمار غیر رسمی این تعداد افزایش پیدا کند.برزیل برای حفاظت ۱۰ هزار و ۵۰۰ ورزشکار از این نیروها بهره برده است که برای تامین امنیت هر یک از آنها ۷۲ هزار و ۵۲۵ یورو هزینه کرده است. ریو امنترین المپیک تاریخ نخواهد بود.مشکل برزیل این است که تعداد نیروهای امنیتی زیاد است، اما بودجه کمی برای آن وجود دارد. ماه گذشته کارگران آتشنشانان و ماموران پلیس به خاطر افزایش ساعات کار و کم بودن حقوقشان اعتراض کردند. یک پلیس در ریو نزدیک به چهار هزار و ۲۰۰ یورو در سال حقوق میگیرد.
بردبار: ویران شدهام، فقط ظاهرم را حفظ میکنم
چندی پیش اعلام شد که بابک بردبار داور سه ستاره بوکس ایران در المپیک ریو قضاوت خواهد کرد اما فدراسیون جهانی بوکس با ارسال نامهای این موضوع را رد کرد. داور بین المللی بوکس ایران بعد از این اتفاقات گفت: ویران شدهام و فقط ظاهرم را حفظ میکنم.بابک بردبار در توضیح چگونگی انتشار اخباری مبنی بر دعوت او به المپیک ریو اظهار کرد: طی دو سال گذشته بیش از 280 مبارزه جهانی، آسیایی و بین المللی را قضاوت کردم که بسیاری از این اعزام ها را با هزینه شخصی رفتم. تمام برنامههایم برای قضاوت در المپیک بود که متاسفانه همه چیز به هم ریخت و اکنون ویران شده ام و فقط ظاهرم را حفظ می کنم.داور سه ستاره بوکس ایران با تاکید بر این که رییس فدراسیون جهانی بوکس قول داده بود یک داور از بوکس ایران در المپیک ریو حضور داشته باشد تصریح کرد: اردیبهشت ماه و زمان حضور دکتر«وو»رییس فدراسیون جهانی در ایران در جلسهای با برخی مسئولان فدراسیون بوکس ایران برگزار شد و همان جا قول داد که حتما یک داور ایرانی که شرایط خوبی از نظر فدراسیون جهانی دارد در ریو باشد اما نمی دانم که چه شد اکنون نامه میزنند و می گویند کسی از ایران دعوت نشده است.
ابتهاج محمد: زنان مسلمان میتوانند به دستاوردهای بزرگ برسند
ابتهاج محمد شمشیرباز آمریکایی در سال 2012 در آستاه صعود به بازیهای المپیک ریو بود ولی با یک اختلاف از رسیدن به این رقابت ها بازماند. حالا بعد از گذشت چهار سال این ورزشکار آمریکایی به اولین زن آمریکایی تبدیل شده است که با حجاب در بازیهای المپیک ظاهر خواهد شد.ابتهاج محمد 30 ساله درباره این موضوع گفت: این حضور من در بازیهای المپیک از آن نظر اهمیت دارد که عده ای معتقد هستند زنان مسلمان با حجاب اسلامی نمی توانند به دستاورهایی که دیگران میرسند برسند. برای خودم، خانواده و دوستان و جامعه اسلامی خوشحالم که توانستم با این شرایط جواز حضور در بازی های المپیک را بدست آورم.این ورزشکار که متولد نیوجرسی است، از 13 سالگی شمشیربازی را شروع کرد. خانواده او دوست داشتند دخترشان در ورزشی باشد که قوانین آن با قوانین اسلام هم خوانی داشته باشد و دخترشان بتواند با پوشش اسلامی در آن شرکت کند.
قمری و چایچی به برزیل رفتند
خسرو قمری و مصطفی چایچی رئیس فدراسیون دوچرخهسواری و سرمربی تیم ملی به منظور هماهنگی و انجام امور اسکان رکابزنان کشورمان در المپیک 2016 ریو بامداد دیروز راهی ریودوژانیرو شدند .رقابت رکابزنان کشورمان روز 16 (استقامت جاده) و 21 (تایم تریل انفرادی) مرداد ماه خواهد بود و تیم ملی کشورمان متشکل از قادر میزبانی، آروین معظمی گودرزی و میرصمدپور سیدی روز دوشنبه 11 مرداد عازم دهکده المپیک ریو خواهند شد.
آزمایش دوباره از ۲۵۰ ورزشکار روس پاک!
کمیته بین المللی المپیک پس از آنکه بیش از ۲۵۰ ورزشکار روس جواز حضور در المپیک ریو را کسب کردند مانعی جدید ایجاد کرد! کمیته بینالمللی المپیک (IOC) اعلام کرد کمیتهای 3 نفره تکلیف حضور ورزشکاران روس را در المپیک ریو مشخص میکنند.بیش از250 ورزشکار پاک میتوانند در المپیک ریو شرکت کنند.در این کمیته 3 نفره یوگار اردنگار از ترکیه رئیس کمیسیون پزشکی IOC، گلودیا بوکل از آلمان رئیس کمیسیون ورزشکاران و جان آنتونیو از اسپانیا اعضای این گروه 3 نفره را تشکیل میدهند.این کمیته تصمیم میگیرد کدام ورزشکار حق حضور در بازیهای ریو را دارد.بعد از گزارشاتی که از سوی مکلارن ارائه شد تعداد زیادی از ورزشکاران روسیه شانس حضور در ریو را از دست دادند. وزنهبرداری و دوومیدانی روسیه نیز نمیتواند در المپیک شرکت کند.