برگزاری نخستین جشنواره سفره ایرانی در رامسر
نخستین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با معرفی برترین سرآشپزها در تله کابین شهرستان رامسر در غرب استان مازندران پایان یافت.
این جشنواره مورد استقبال بیشمار مردم خصوصا گردشگران و مسافران تابستانی این شهرستان 70 هزار نفری قرار گرفت.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در آئین اختتامیه این جشنواره گفت: این نخستین جشنوارهای است که به میزبانی مازندران و با شرکت استانهای گیلان، گلستان و قزوین در شهر رامسر برگزار شد و قرار است در مجموع این جشنواره در 8 منطقه کشور برگزار شود.
مرتضی رحمانی موحد افزود: دومین جشنواره سفره ایرانی 13 الی 15 مرداد در تبریز با شرکت استانهای آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و زنجان برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز گفت: در این جشنواره غذاهای محلی استانهای مازندران، گیلان، قزوین و گلستان معرفی شدند.
به گفته دلاور بزرگنیا برگزاری این جشنواره آغاز قدمهای بزرگ در جهت معرفی غذاهای سنتی و محلی در سفره مردم و گردشگران داخلی و خارجی خصوصا در منوی رستورانها است.
وی با بیان اینکه توجه به فرهنگ بومی، معماری و گویش محلی در این جشنواره دارای اهمیت است، اظهار کرد: باید در زمینه غذا که یکی از عوامل جذب گردشگر است، فرهنگسازی شود.
شمسالله شریعتنژاد نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباسآباد در مجلس شورای اسلامی هم با انتقاد از گسترش سبک غذاهای آماده (فستفود) در جامعه، برپایی چنین جشنوارههایی را اقدامی ارزشمند در جهت معرفی ظرفیتها و جاذبهها و در واقع سلامتی جامعه دانست.