یک شهروند پاکستانی اعلام کرد
الگوبرداری کشورهای منطقه از اردوهای جهادی جوانان ایرانی
یک شهروند پاکستانی با اشاره به الگوبرداری کشورهای منطقه از اردوهای جهادی جوانان ایرانی از راهاندازی يك گروه جهادي در پاكستان و خدمترسانی به مناطق محروم کشورش خبرداد.
حجتالاسلام والمسلمين حسين مومني که يكي از طلاب پاكستاني است درباره نحوه آشنايياش با اردوهاي جهادي ميگويد: «اولين بار در سال 90 توسط يكي از برادران طلبه ايراني با فعاليتهاي جهادي آشنا و علاقهمند به شركت در اردوي جهادي شدم. از همان موقع در اين انديشه بودم كه اين فرهنگ جهادي را به كشور خودم پاكستان ببرم. با كمي مطالعه و آشنايي بيشتر با اردوهاي جهادي توانستم يك گروه جهادي را در پاكستان راهاندازي كنم. امسال براي پنجمين بار موفق به اعزام گروه جهادي محمد(ص) به مناطق محروم پاكستان شديم. من مديريت جهادي و روش كار جهادي را از جوانان ايراني ياد گرفتم و از اين بابت مديون آنها هستم.»
وي افزود: «اولين بار من را به يك روستاي محروم در خوزستان بردند تا با فعاليتهاي جهادي آشنا شوم. وقتي عرق ريختن و تلاش جوانان را در گرماي شديد خوزستان مي ديدم اصلا باور نمي كردم كه اين زحمات و عرق ريختنها توسط جوانان تحصيل كرده ايراني رايگان باشد. پيش خودم فكر مي كردم كه اين جوانان حتما بايد بالاخره مقداري پول بگيرند اما چند روزي كه در منطقه محروم كنار جهادگران بودم متوجه شدم اين جوانان نه تنها پولي نميگيرند بلكه از پول خودشان هم خرج ميكنند تا اردوي جهادي را برگزار كنند. اين برايم بسيار ارزشمند بود و ديدن همين تلاشهاي ارزشمند برايم ايجاد انگيزه كرد تا در پاكستان هم گروه جهادي تشكيل دهم.»
مسئول گروه جهادي محمد(ص) خاطرنشان ميكند: «جوانان پاكستاني علاقه بسيار زيادي به جوانان ايراني دارند و مي دانند جوانان ايراني سردمدار فعاليتهاي جهادي هستند. عكسهاي متعددي را از اردوهاي جهادي به جوانان پاكستاني نشان دادم كه مورد تحسين آنها قرار گرفت و غبطه خوردن آنها را در پي داشت. ما در پاكستان بسيار علاقه داريم كه فعاليتهاي جهادي را ادامه بدهيم و گروه هاي جهادي زيادي راهاندازي كنيم. اگر در پاكستان بتوانيم مانند ايران اين فعاليتها را انجام دهيم مي توانيم به آرمانهاي اسلامي دست پيدا كنيم. ما بايد با كار عملي مردم را به سمت خودمان بكشيم تا بدانند به فكر آنها هستيم و اين اسلام است كه اين تفكر را به ما عنايت كرده است.»
حجتالاسلام والمسلمين حسين مومني تاكيد ميكند: «خيلي دوست دارم صداي من به همه جوانان جهادگر ايراني برسد و آنها صداي من را بشنوند. جوانان جهادگر ايراني بدانند كه زحماتشان باعث فرهنگ سازي جهادي و جهاني شدن اردوهاي جهادي در بين كشورهاي ديگر شده است. جوانان جهادگر بايد قدر اين نظام و اين مملكت اسلامي را بدانند. ما در گروه جهادي محمد(ص) توانستيم در پاكستان فعاليتهاي مهمي انجام دهيم كه بسيار مورد رضايت مردم محروم پاكستان قرار گرفت. بازسازي چند مدرسه و ساخت حسينيه در روستاي محروم پاكستان از فعاليتهاي مهم گروه جهادي ما بوده است. البته در پاكستان شرايط نسبت به ايران بسيار سختتر است. جهادگران از كم ترين امكانات غذايي و حمل و نقل نيز برخوردار نيستند.»
او اضافه ميكند: «خدمترساني جهادي سيره عملي اهل بيت(س) است. فعاليت جهادي يك كار فرهنگي بسيار عميق است كه ريشه در مباني اسلامي دارد. در شمال پاكستان اكثر افراد حامي رهبر انقلاب اسلامي و ايرانيان هستند و جمعيت زيادي را تشكيل مي دهند. اما از نظر مالي اكثرا ضعيف هستند و امريكا با نفوذ خود در پاكستان از نقطه ضعف اين مردم سوءاستفاده مي كند. امريكا با صرف مبالغ زيادي در پاكستان سعي در جذب شيعيان پاكستاني به سمت خودش را دارد. شمال پاكستان از نظر تنوع محصولات استعداد خوبي براي فعاليت در زمينه اقتصاد مقاومتي دارد و اين موضوع را امريكاييها به خوبي درك كردهاند. مسئولان پاكستاني و مسئولان منطقه اي به دليل دريافت پول از امريكا راه نفوذ را باز كردهاند. واقعا شما بايد قدر ايران را بدانيد كه توانسته ايد دست آمريكا را قطع كنيد.» مسئول گروه جهادي محمد(ص) تاكيد مي كند: «مسئولان ايراني بدانند كه نمونه جوانان جهادگر ايراني در هيچ كجاي جهان يافت نميشود. اين جوانان نيروهاي داوطلب و دلسوزي هستند كه مي توانند به دولت و مسئولان ايران بسيار كمك كنند. بايد دولت و مسئولان ايران قدر جوانان جهادي را بداند و با حمايت از جوانان جهادي به پيشرفت كشورشان ايران كمك كنند.