کد خبر: ۷۷۷۶۲
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۰

آغاز نوسازی ناوگان تاکسیرانی بندرعباس

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی بندرعباس گفت: نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر بندرعباس بعد از 5 سال وقفه با جایگزینی خودروهای آریو با تاکسی‌های فرسوده آغاز شد.



حسین اخلاقی‌پور افزود: در این طرح نوسازی، آمادگی جایگزینی همه خودروهای مدل 85 به پایین را با خودروی آریو فراهم آورده‌ایم که تسهیلات مناسبی نیز برای این منظور در نظر گرفته شده است.
اخلاقی‌پور خاطرنشان کرد: قیمت این خودرو با اقساط 48 ماهه آن حدود 50 میلیون تومان درنظر گرفته شده است که 32 میلیون تومان تسهیلات به رانندگان تاکسی با شرایط بسیار آسان داده می‌شود و علاوه بر آن پنج میلیون تومان نیز خودروی فرسوده را خریداری می‌کنیم و در کل تنها با 13 میلیون آورده از ناحیه تاکسیرانان، یک دستگاه خودروی آریو به آنها تحویل می‌شود.
وی تسهیلات 32 میلیونی این طرح را با نرخ 16 درصد عنوان کرد و ادامه داد: این خودرو در شهرهای بزرگ تهران و اصفهان نیز به شبکه تاکسیرانی پیوسته است.