کد خبر: ۷۷۵۱۲
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۲
سایت اصلاح‌طلب انتخاب:

تیم رسانه‌ای دولت معتقد به یک دوره‌ای بودن روحانی است

یکی از پایگاه‌های خبری مدعی اصلاحات در گزارشی نوشت: تیم ناهمگون[رسانه‌ای دولت] در یک ادعا مشترکند؛ آنها در پس ذهن خود و در جلسات خصوصی، به یک‌دوره‌ای بودن «روحانی» معتقدند.



پایگاه خبری «انتخاب» در گزارشی نوشت: 3 سال تمام است که جریانات مخالف و موافق دولت، یکصدا از ضعف تیم رسانه‌ای دولت سخن می‌گویند؛ جریانی ناهمگون و غیرمرتبط، هم نسبت به یکدیگر و هم نسبت به دولت! که ذهن شان، بیش از آنکه متوجه دولت و جریانات رسانه‌ای باشد، مشغول اولویت‌های کاری و اقتصادی خود است! یا دغدغه‌ای نسبت به دولت ندارند، اعتقادی به آن ندارند و یا در ذهن مبارک خود، خرید سهم فلان شرکت توزیع یا اخذ فلان مجوز و..، فروخته شود، خریده شود و ...!
در ادامه گزارش آمده است: اجزای این تیم رسانه‌ای غیرمرتبط، از دسته حیرت‌انگیزترین انتخاب‌های دفتر رئیس‌جمهور است. به طوریکه جمع آوری این همه جزء، فرد و جریانات نامرتبط با دولت و ناهمگون با یکدیگر، از دسته هنرهایی است که تنها از پس برخی «به ظاهر دوستان روحانی» بر‌می‌آید! خبرگزاري‌ای كه با وجود دولتي بودن و ارتزاق از منابع دولتي و در اختيار داشتن نيروي انساني كافي، چرا سر بزنگاه‌های حساس دولت يازدهم، حتی حامی دولت نیز نیست؟! رسانه‌ای که با سکوت معنادار رؤسای خود، کناره‌گیری از ورود به منازعات سیاسی، حاشیه امن اختیار کردن و فعالیت‌های رسانه‌ای پرسروصدا و ویترین وار، به هیچ وجه نتوانسته است انتظارات دولت و حاميان و دل‌نگرانان آن را برآورده کند.
القای یک دوره‌ای بودن روحانی، ماجرای کذب[!] تعطیلی کارخانه ارج و حتی واکنش ضعیف و تدافعی وزارت ارشاد به ماجرای تدفین «حبیب» در قطعه هنرمندان، چند اتفاق ساده  سه چهار روز اخیر بود که با هنرمندی تیم رسانه‌ای دولت، تبدیل به بحرانی صعب‌العبور شد! کاش می‌شد از حضرات پرسید، اقدامات این افراد و واکنش رئوس اطلاع‌رسانی دولت، اعم از ایرنا، ایران یا معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور، شورای بیکار اطلاع‌رسانی دولت یا معاونت مطبوعاتی چه بود؟!
نکته غم بار ماجرا اینجاست، همین تیم ناهمگون، در یک ادعا مشترکند؛ آنها در پس ذهن خود و در جلسات خصوصی، به یکدوره‌ای بودن «روحانی» معتقدند، از همین رو، از هم اینک، بار و بندی وسعت یافته  خود را جمع کرده و آماده  «کسب و کار» در فضای «پسا روحانی» هستند! خدا را چه دیدید، شاید در دولت بعدی (در صورت نبودن روحانی) این تیم ناهمگون، همگون‌تر از پیش به دولتی بعدی، خدمات ارائه دهد!