صادرات کلینکر سیمان بار دیگر از بندرانزلی آغاز شد
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان از آغاز صادرات مجدد کلینکر سیمان از بندرانزلی به کشورهای حاشیه دریای خزر پس از یک سال توقف خبر داد.
رشت- خبرنگار کیهان:
حسین چراغی اظهار داشت: دومین محموله کلینکر سیمان خزر پس از هماهنگیهای لازم با سازمانهای ذیربط از جمله کشتیرانی دریای خزر و اداره گمرک از بندرانزلی به مقصد بندر باکو بارگیری شد.
وی اضافه کرد: در دو هفته گذشته 7 هزار تن کلینکر به بنادر آذربایجان و باکو صادر شد که صادرات حدود 200 هزار تن تا پایان سال جاری بعنوان بازار هدف در نظر گرفته شده است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به توقف صادرات کلینکر از سال گذشته گفت: به منظور تقویت صادرات غیرنفتی، مذاکرات مشترکی با اداره گمرک، کشتیرانی دریای خزر و مدیران کارخانه سیمان بعمل آمده است تا با کاهش قیمت تمام شده هر تن کالا از طریق یکپارچهسازی فرآیندهای عملیاتی و اجرایی و از سوی دیگر با ارتقای کیفیت کالا، صادرات کلینکر از بنادر استان (بندر انزلی و بندر آستارا) افزایش یابد و سهم گیلان از این بازار و صادرات غیر نفتی رقابتپذیر شود.