رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ:
واحدهای صنعتی تعطیل شده به بارانداز کالاهای قاچاق تبدیل شدهاند
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: کارگاههای صنعتی تعطیل شده به عنوان بارانداز کالاهای قاچاق فعالیت میکنند.
به گزارش تسنیم، سردار عباسعلی محمدیان در نخستین نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران، افزود: در این کارگاهها بعد از تخلیه، کالای قاچاق آنها جاسازی شده و از طریق وسایل نقلیه وانتبار و محمولههای کوچک ورود پیدا میکنند که برخوردهای جدی در این زمینه انجام شده است.
وی اظهار داشت: با اجرای فرمان پلیس راهاندازی قرارگاههای عملیاتی برای مقابله با قاچاق کالا انجام گرفت که استان تهران هم به عنوان یکی از این 17 قرارگاه انتخاب شد و این قرارگاهها به منظور همافزایی برای مبارزه با قاچاق کالا بود.
سردار محمدیان درباره نحوه ورود کالاهای قاچاق به تهران گفت: قاچاق کالا در برخی جاسازهای تانکرهای حمل سوخت، سیمان و کانتینرهای تخصیص گمرک انجام میگیرد و برخوردهای جدی در دستور کار است و اهتمام ویژهای برای پدیده شوم قاچاق کالا وجود دارد.وی به عملکرد 50 روزه مبارزه با قاچاق کالا در سال 95 اشاره کرد و افزود: در 50 روز اولیه امسال نسبت به سال گذشته 50 درصد رشد کشفیات را داشتهایم که این بسیار حائز اهمیت است.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ تصریح کرد: بخشی از کالاهای قاچاق که کشف و ضبط میشوند میتوانند در اختیار سازمانهایی همچون هلالاحمر قرار گیرند که این پیشنهاد نیز میتواند مدنظر مسئولان ذیربط باشد.
امحاء ۲۰ تن کالای قاچاق در تهران
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران نیز در حاشیه این همایش با بیان اینکه کشفیات قابل توجهی از ابتدای سال ۹۵ انجام گرفته است، گفت: این کشفیات که حدود ۲۰ تن لوازم آرایشی، مواد خوراکی و مکملهای بدنسازی بود، امحاء شد.
علی اکبر پوراحمد نژاد اظهار داشت: امحاء این کشفیات روز سهشنبه انجام گرفت و در میان آنها بخشی از میوههای باقیمانده که مورد تأیید متولیان امر نبود نیز وجود داشت.
وی به همکاری معاونت اطلاعات سپاه تهران و بسیج در زمینه مبارزه با قاچاق و عرضه مشروبات الکلی اشاره کرد و افزود: با توجه به همکاریهای صورت گرفته در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه کشف مشروبات الکلی را شاهد بودیم.
پور احمد نژاد تصریح کرد: در خصوص پروندههای تعزیرات نیز رشد 57 درصدی را در سال گذشته نسبت به مدت مشابه قبل از آن داشتهایم و در زمینه کشف تجهیزات ماهوارهای و تلفن همراه نیز موفقتهایی حاصل آمد.وی به کشفیات البسه دست دوم نیز اشاره کرد و گفت: در زمینه کشفیات البسه رشد بسیار بالایی را داشتهایم و تأکید ما بر جمعآوری البسه دست دوم(تاناکورا) است که بعد از توقیف باید امحاء شود.