کد خبر: ۷۳۸۵۹
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۹

کرباسیان:باید از خام‌فروشی به سمت تولیدات با ارزش افزوده برویم

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: باید از خام‌فروشی در آلومینیوم به سمت تولید با ارزش افزوده بالا برویم.


به گزارش خبرنگار اقتصادی کیهان، مهدی کرباسیان در نشست خبری خود با اشاره به امتیازات آلومینیوم اظهار داشت: با تولید آلومینیوم می‌توانیم از خام‌فروشی جلوگیری کنیم.
وی افزود: آلومینیوم امروزه رقیب جدی برای فولاد است و سبکی و مقاومت بالای آن از مزایای مهم آلومینیوم است.
کرباسیان با ابراز نارضایتی از میزان تولید فعلی آلومینیوم کشور افزود: درشرایط فعلی تولید آلومینیوم زیر 350 هزار تن است که تولید خوبی نیست و ما باید به هدف 1404 یعنی تولید 1/5 میلیون تن در سال برسیم.
در ادامه این نشست، پورعطار مدیرعامل شرکت ایرالکو گفت: صنعت آلومینیوم به هیچ وجه آب‌بر نیست بلکه تولید آب هم می‌کند. وی افزود: هر دو فاز عسلویه را می‌توان به 5 میلیون تن آلومینیوم تبدیل و صادر کرد.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار ما مبنی بر اینکه میزان تولید فعلی کشور آیا پاسخگوی نیاز داخلی هست گفت: ظاهراً تولید فعلی پاسخگوی مصرف داخلی هست اما به نظرم مصرف داخلی بیش از عدد ظاهری آن است.
پورعطار ادامه داد: اگر رشد اقتصادی در 10 سال آینده به 8 درصد برسد مصرف آلومینیوم به 2 میلیون تن خواهد رسید.
در نشست مذکور اعلام شد که قرار است به زودی چهارمین کنفرانس بین‌المللی آلومینیوم در تهران برگزار شود که خبرنگار ما از کرباسیان رئیس ایمیدرو پرسید آیا سه کنفرانس قبلی نتایج قابل قبولی داشته و مورد آسیب‌شناسی قرار گرفته است؟کرباسیان پاسخ به این سؤال را به سلطانی دبیرکنفرانس واگذار کرد که وی هم بدون اینکه به اصل سؤال پاسخ دهد گفت: میزان استقبالی که از کنفرانس چهارم شده نشان می‌دهد که کنفرانس‌های قبلی به نتایج خودش رسیده است!