کد خبر: ۷۲۴۱۸
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۲

اجرای طرح نذر قرآن در بوشهر

طرح نذر قرآن برای رفع مشکل کمبود قرآن در برخی از مراکز استان بوشهر اجرا می‌شود



معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: افرادی که هزینه چاپ قرآن را نذر می‌کنند، قرآن‌هایی به نام آنها تهیه و در اختیار مراکز قرار می‌گیرد.
عالی‌پور افزود: کسانی که در خانه قرآن‌های بدون استفاده دارند نیز می‌توانند آنها را در قالب طرح نذر قرآن اهدا کنند تا در اختیار مؤسسه‌ها و مرکزهای مواجه به کمبود قرآن قرار دهند.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح ثقلین گفت: این طرح نخستین بار در کشور در استان بوشهر اجرا می‌شود و بسته‌هایی حاوی احادیث و روایات در مکان‌های انتظار مانند فرودگاه، مطب پزشکان و اتاق‌های مدیران قرار داده می‌شود.
عالی‌پور افزود: هر کدام از بسته‌ها حاوی 50 صفحه است که در پشت آنها مسابقه‌هایی طراحی شده و استفاده‌کنندگان از طریق سامانه پیام کوتاه جواب آنها را به معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ارسال می‌کنند و جوایزی به برندگان اهدا می‌شود.