کد خبر: ۷۱۹۷۱
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۱
استاندار اعلام کرد

تعطیلی 33 درصد واحدهای صنعتی استان سمنان

استاندار سمنان گفت: از یک هزار و 792 واحد صنعتی استان سمنان 621 واحد یا 33 درصد، به دلیل مشکل نقدینگی تعطیل هستند.


محمدرضا خباز در نخستین نشست شورای اداری استان سمنان ضمن انتقاد از عملکرد برخی دستگاه‌های ذی‌ربط با مقوله تولید و اقتصاد، ابراز داشت: برخی سازمان‌ها و نهادها تعداد واحدهای صنعتی استان را بالغ بر دو هزار و 300 واحد تولیدی می‌دانند و در آمار خود به تعطیلی 600 واحد اشاره می‌کنند اما آمار صحیح وجود یک هزار و 792 واحد تولید و صنعتی است که از این بین بیش از 600 واحد به علت مشکلات اقتصادی تعطیل شده‌اند.
وی افزود: باید در راستای نجات این واحدهای صنعتی کوشید چرا که هم‌اکنون 74 درصد این واحدها در استان سمنان با تزریق نقدینگی مجددا به تولید باز می‌گردند و پیشنهاد ما برای انجام پذیرفتن این مهم، پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات با سود 1‍4 درصد است که می‌تواند 70 هزار ردیف شغلی را مجددا به استان بازگرداند.
رئیس شورای اداری استان سمنان همچنین با اشاره به لزوم تحقق اقتصاد مقاومتی در استان خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی، ابراز داشت: مدیران استان سمنان می‌بایست برنامه کاری خود را به صورت چهار فصل سال جاری بر مبنای منویات رهبر معظم انقلاب به سازمان مدیریت و معاونت‌های استانداری سمنان اعلام کنند تا بتوانیم در راستای تحقق شعار سال مورد تاکید معظم‌له اقدامات مناسبی را انجام دهیم.
وی افزود: در استان سمنان پیرو تحقق شعار سال اقدامات خوبی در دست اجرا بوده و هست که از این بین می‌توان به برگزاری همایش بزرگ سرمایه‌گذاری اشاره کرد که در آن دو هزار و 700 میلیارد تومان قرار داد و تفاهم‌نامه همکاری و سرمایه‌گذاری امضا شد و از 100 طرح ارائه شده با پتانسیل سرمایه‌گذاری در این همایش، 67 طرح در جلب نظر سرمایه‌گذاران موفق عمل کرد.
استاندار سمنان با اشاره به سفر هیئت دولت و رئیس جمهوری به استان، گفت: این سفر تا یکماه آینده صورت خواهد گرفت که فرصت مناسبی برای ارائه پروژه‌ها و طرح اقتصادی و تولیدی در استان است لذا نهادهای اداری و اجرایی می‌بایست در راستای اعلام پروژه‌های قابل بهره‌برداری و یا کلنگ‌زنی خود در این سفر اهتمام ویژه داشته باشند.
خباز با انتقاد لفظی از 44 مدیر دستگاه اجرایی استان سمنان، ابراز داشت: طی مکاتبات اداری همه دستگاه‌ها مکلف به اعلام پروژه‌های قابل افتتاح و بهره برداری خود در آستانه سفر هیئت دولت به استان شدند که در این بین 30 دستگاه پروژه‌ای با این مشخصات ندارند، 17 دستگاه برای ارائه طرح‌های خود اعلام آمادگی کردند و 44 دستگاه اجرایی نسبت به این دستور بی‌تفاوت بودند که از مدیران این دستگاه‌ها می‌خواهیم تا روز بیست‌و سوم فروردین ماه جاری طی نامه‌ای صورت وضعیت پروژه‌های خود را اعلام کنند.