کد خبر: ۷۱۵۸۶
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶
معاون سازمان اوقاف و امور خیریه خبر داد

حضور 45 میلیون بار زائر و مسافر نوروزی در امامزادگان کشور

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به استقبال گسترده مردم از اماکن زیارتی و بقاع متبرکه امامزادگان در تعطیلات نوروزی گفت: در مجموع 45 میلیون و 78 هزار نفر بار زائر ضمن بازدید از امامزادگان و بقاع متبرکه کشور، از برنامه‌های طرح ملی آرامش بهاری بهره‌مند شدند.


به گزارش روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی در گفت‌وگویی با بیان اینکه طرح ملی آرامش بهاری از 28 اسفند تا 13 فروردین ماه در 2700 امامزاده کشور برگزار شد، اظهار داشت: طرح ملی آرامش بهاری با هدف تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی با استفاده از ظرفیت تعطیلات نوروزی، تقویت باورهای دینی و مذهبی و ارتقاء سطح فکری و فرهنگی زائرین و مسافران نوروزی،‌ تبلیغ و ترویج سنت اصیل اسلامی به هموطنان در عید نوروز و خدمت‌رسانی مطلوب به زائرین بقاع و اماکن متبرکه با بسیج بیش از 39 هزار نفر از کارکنان سازمان اوقاف و ادارات استانی و شهرستانی، خادمان، هیئت امنا و متولیان در امامزادگان و بقاع متبرکه کشور برگزار شد.
معاون فرهنگی و  اجتماعی سازمان اوقاف افزود: در مجموع بیش از 45 میلیون نفر بار زائر و مسافر از برنامه‌های این طرح ملی بهره‌مند شدند که استان اصفهان با 5 میلیون و 900 هزار نفر بار زائر و مسافر، استان فارس با 4 میلیون و 500 هزار نفر بار زائر و مسافر بیشترین و استان‌های قم و خوزستان نیز در رده‌های بعدی قرار دارند.
حجت‌الاسلام شرفخانی با اشاره به اینکه در طرح آرامش بهاری نزدیک به 6 هزار نفر روحانی بومی و همچنین اعزامی از حوزه علمیه قم به تبلیغ و ترویج معارف دینی و اسلامی پرداختند، گفت: در قالب طرح آرامش بهاری امسال در 735 بقعه متبرکه و امامزاده، خیمه‌های معرفت برپا شد که با استقبال بی‌نظیر مردم و زائران نوروزی همراه شد و در مجموع 14 میلیون و 300 هزار نفر از این خیمه‌ها بهره‌مند شدند و همچنین در 1161 بقعه متبرکه و پایگاه مشاوره و پاسخگویی به مسائل شرعی، به سؤال‌ها و پرسش‌های فرهنگی و دینی مردم پاسخ داده شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با بیان اینکه برنامه دیگر طرح آرامش بهاری خدمت‌رسانی به زائران و مسافران نوروزی است که در قالب دو بخش پذیرایی و اسکان برنامه‌ریزی شد، افزود: امسال در 1365 امامزاده و بقعه متبرکه کشور ایستگاه صلواتی با هدف پذیرایی از مسافران و زائران نوروزی برپا شد.
وی با بیان اینکه اماکن اسکان موقت زائران امسال در 1120 امامزاده و بقعه متبرکه کشور فراهم شده بود، افزود: امسال امکان اسکان موقت زائران در امامزادگان به صورت رایگان فراهم شد که در مجموع یک میلیون و 420 هزار نفر در امامزادگان کشور اسکان موقت داده شدند.
حجت‌الاسلام شرفخانی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های طرح نوروزی آرامش بهاری تبلیغ و ترویج سنت حسنه وقف در غرفه‌های «همه واقف باشیم» است، گفت: در طول اجرای این طرح در مجموع در سراسر کشور 286 وقف جدید شامل 105 وقف منفعتی و 181 وقف انتفاعی به ارزش 609 میلیارد و 448 میلیون و 638 هزار ریال به ثبت رسید.