یک مجری دیگر بیبیسی فارسی هم بهایی شد(اخبار ادبی و هنری)
درباره رابطه و نقش موثر شبکه بیبیسی فارسی در تبلیغ فرقه ضاله بهائیت تاکنون مطالب و مستندات فراوانی منتشر و یا پخش شده است اما نکته مهمتر این است که این فرقه به واسطه عوامل خود در بیبیسی فارسی همچنان در حال جذب حداکثری است!
بهروز آفاق تبریزی یا به عبارت دیگر «بهروز یوسفزاد» که از آوریل 2006ریاست منطقه آسیای بیبیسی را برعهده داشته، از عوامل اصلی راهاندازی شبکه بیبیسی فارسی محسوب میشود. اما این تنها نقش مهم او در این شبکه نیست؛ بهروز آفاق از عوامل اصلی فرقه ضاله بهائیت در شبکه بیبیسی است که نقش موثری در بهایی کردن تعداد قابل توجهی از کارکنان و مجریان این شبکه داشته است چرا که او دغدغهای به نام وطن ندارد و تمام اندیشهاش اجرای دستورات «MI6» است!
از جدیدترین اقدامات بهروز آفاق برای فرقه ضاله بهائیت، میتوان به بهایی شدن سینا مطلبی از سردبیران شبکه بیبیسی و همسرش فرناز قاضیزاده مجری مشهور این شبکه اشاره کرد؛ آفاق این زن و شوهر که در ایران برای رسانههای دوم خردادی فعالیت میکردند اما پس از فرار از کشور به جرگه مزدوران رسانههای ضدانقلاب پیوستند را طی مراسمی خاص بهایی کرد تا 2 نفر دیگر نیز به جمع بهایی شدگان بیبیسی فارسی اضافه شوند.
سینا مطلبی همکار نشریات زنجیرهای همشهری، هم میهن متعلق به کرباسچی پیش از آنکه اوایل دهه 80 در ماجرای پرونده تعدادی از عناصر ضدانقلاب که در قالب وبلاگنویسی فعالیت میکردند، بازداشت شد، به عنوان سرویراستار با بیبیسی همکاری میکرد اما پس از احضار و بازداشت از ایران گریخت و به ترکیه رفت.
سینا مطلبی پس از خروج از ایران در ترکیه مستقر شد و پس از آنکه فرناز قاضیزاده پس از جدا شدن از همسر سابقش به ترکیه گریخت، در آنجا با هم ازدواج کردند. مطلبی پس از مدتی راهی هلند شد و با جذب بودجههای این کشور علیه ایران، به همکاری میز رسانه سازمان جاسوسی هلند پرداخت و کوشید که فعالیتهای رسانهای خود را از هلند علیه ایران سامان دهد اما خیلی زود و در راستای بازدهی بیشتر، جذب سرویس جاسوسی انگلیس شد.
فرناز قاضیزاده نیز بدون گذراندن دورههای آموزشی و آزمونهای بیبیسی به استخدام این شبکه درآمد و پس از فعالیت در رادیو بیبیسی، مجری تلویزیون فارسی بیبیسی شد. جالب توجه اینکه وی در طول فعالیت خود در رسانههای داخلی ایران، همواره از خبرنگاران روزنامههای زنجیرهای و دگراندیش مانند «نشاط»، «توس»، «جامعه»، «حیات نو اقتصادی» و «مجله گلستانه» بوده و آخرین رسانهای که از آن به خارج از کشور گریخت نیز روزنامه «یاس نو» به مدیر مسئولی «محسن میردامادی» دبیرکل حزب منحله مشارکت بود.