کد خبر: ۶۶۳۰۱
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۶
جنگ قدرت در دربار آل سعود اوج گرفت

محمدبن سلمان با بلک واتر علیه ولیعهد عربستان ائتلاف می‌کند

شاهزاده معروف سعودی در جدیدترین افشاگری‌های خود اعلام کرده «محمد بن سلمان» به دنبال اجیر کردن مزدوران بلک واتر برای سیطره برعربستان و درگیری با «محمد بن نایف» ولیعهد این کشور است.


جنگ قدرت در دربار سعودی چنان بالا گرفته که هر روز ابعاد جدید وجالبی از آن منتشر می‌شود. طی روزهای گذشته منابع سعودی از احتمال کودتای پادشاه عربستان علیه «محمد بن نایف» ولیعهد این کشور خبر داده بودند و حتی برخی گزارش‌ها تاکید داشتند زمان این کودتا احتمالا تابستان آینده است. فعالان سعودی از اتحاد «محمد بن نایف» ولیعهد سعودی و «متعب بن عبدالله بن عبدالعزیز» فرمانده گارد سلطنتی در برابر «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی و «محمد بن سلمان» فرزندش به عنوان جانشین ولیعهد نیز پرده برداشته بودند، اما اکنون خبر بسیار مهمی در این مورد منتشر شده است. به گزارش ایرنا، «مجتهد» فاش کرده « محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات که «روابط ممتازی» با «اریک پرنس» رئیس شرکت آمریکایی«بلک واتر» دارد، مزدوران این شرکت را برای اهداف امنیتی در امارات و همچنین تجاوز علیه یمن استخدام کرده است. به گفته این شاهزاده، «بن زاید» توانسته بین «اریک پرنس» و «محمد بن سلمان» ارتباط برقرار کند و تلاش کرده او را به انعقاد معامله‌ای با بلک واتر به منظور استفاده از مزدوران این شرکت قانع کند تا در مقطع سرنوشت ساز سیطره برعربستان و هنگام درگیری‌ احتمالی با «محمد بن نایف» از آنها استفاده نماید.
"مجتهد» تاکید کرده «بن زاید» به «بن سلمان» پیشنهاد کرده هنگامی که تصمیم گرفت ایده‌های خود را اجرایی کند، مزدوران بلک واتر را تحت پوشش حمایت از تاسیسات شرکت بزرگ سعودی « آرامکو» استخدام کند. مجتهد این را هم گفته که، هر چند مذاکرات «بن سلمان» با شرکت بلک واتر شروع شده اما او مردد است زیرا تاسیسات آرامکو از حمایت نیرویی قوی برخوردار است و مشکل بتوان استخدام مزدوران بلک واتر به جای آنها را توجیه کرد. این شاهزاده سعودی عنوان کرده «بن زاید» بعداز تردید «بن سلمان»، پیشنهاد کرده تا مزدوران بلک واتر تحت عنوان «افزایش حمایت لجستیک» استخدام شوند اما به نظر می‌رسد «بن سلمان» حاضر نیست وارد یک بازی شود که امکان توجیه آن تحت هر عنوانی وجود ندارد.
«مجتهد» در پایان اعلام کرده که در هر صورت این ایده همچنان وجود دارد و «بن زاید» و «بن سلمان» درصددند تا به بهانه‌ای دیگرغیر از آرامکو، مزدوران بلک واتر برای کمک به جانشین ولیعهد سعودی در لحظه سرنوشت ساز استخدام شوند.