بسیج جامعه پزشکی انجام میدهد
راهاندازی سالانه 50 بیمارستان صحراییدر مناطق کمبرخوردار
رئیس بسیج جامعه پزشکی گفت: سالانه حدود 50 بیمارستان صحرایی در مناطق مرزی و کمبرخوردار برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به بیماران نیازمند راهاندازی میشود.
محمد رئیسزاده به فارس، گفت: این کار علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به نیازمندان، یک اقدام فرهنگی برای پزشکان است، همچنین سبب فاصله آنها از فضای روزانه کاری میشود.
رئیسزاده افزود: برپایی بیمارستان صحرایی و ارائه خدمات رایگان به بیماران یک مانور انسجامبخشی بین ارگانهای حوزه سلامت بوده و در هر بیمارستان حدود 15 تا 25 هزار خدمت رایگان بهداشتی، پیشگیری، غربالگری و آموزشی به بیماران نیازمند ارائه میشود.
وی با اشاره به اینکه داروی رایگان نیز به بیماران نیازمند ارائه میشود، افزود: قصد داریم موضوع پیشگیری، آموزش، بهداشت و غربالگری را از طریق اعزام تیمهای درمانی به مناطق محروم انجام دهیم.
رئیسزاده بیان کرد: در پنج سال اخیر حدود 11 میلیون خدمت رایگان بهداشتی و درمانی توسط اعضای بسیج جامعه پزشکی ارائه شده است که یکی از خدمات نیز غربالگری بوده و این موضوع نتایج مؤثری را به همراه دارد بهطور مثال در بحث دیابت و فشار خون برنامههای پیشگیرانه مناسبی انجام شده و در موضوع غربالگری سرطان نیز برنامههایی انجام گرفته است.
وی گفت: البته آزمایشهای تکمیلی در بیمارستانهای صحرایی انجام نمیشود و بیمار در صورت نیاز به مراکز درمانی مربوطه ارجاع داده میشود.
رئیس بسیج جامعه پزشکی در مورد ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در خارج مرزهای کشور گفت: از سه سال قبل بنا به درخواست برخی کشورها و با توجه به آمادگیهایی که در بسیج جامعه پزشکی وجود داشت، 35 تیم تخصصی به کشورهای مختلف اعزام کرده ایم و در این مدت ارائه خدمات به مردمان مسلمان درگیر جنگ نیز انجام شده است.