kayhan.ir

کد خبر: ۶۴۲۴۲
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۰
رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله 9 دی:

عده‌ای با تحریف فتنه به یک درگیری جناحی درصدد بازگشت آن هستند

رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله 9 دی تاکید کرد: امروز با تحریف فتنه و یا تنزل فتنه به عنوان درگیری‌های گروهی، جناحی و انتخاباتی خط کلی تبرئه فتنه و بازگشت این جریان به عرصه سیاست و حاکمیت مطرح است.


«علی‌محمد نائینی» رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله 9 دی در نشست خبری - مطبوعاتی که صبح دیروز(یکشنبه) برگزار شد با بیان اینکه انقلاب اسلامی از ابتدای شکل‌گیری خود با هجمه دشمنان مواجه بوده است، گفت: دشمنان انقلاب اسلامی از همه گزینه‌ها، ظرفیت‌ها و تجارب خود برای مقابله و مهار نظام مردم‌سالار دینی ایران بهره گرفتند و ملت ایران با هوشمندی و حضور به موقع خود تهدیدها و فتنه‌ها را خنثی کرده و هر روز بر استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران افزوده است.
نائینی با بیان اینکه جریان فتنه و سلطه در یک جبهه واحد از طریق جنگ رسانه‌ای باورها و اعتقادات مردم را هدف قرار دادند، خاطرنشان کرد: اراده آنها بر این بود که مردم را در مقابل هم و در مقابل نظام قرار دهند که این امر با سد مستحکم رهبری الهی نظام جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مواجه شد.
وی تصریح کرد: مطالبات جریان فتنه به جای مجاری قانونی و عقلایی به کف خیابان‌ها کشیده شد و کسانی که با نظام نسبتی نداشتند به طمع افتادند و صحنه را مدیریت کردند. در واقع جریان فتنه پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران را به بهانه تقلب در انتخابات مورد هدف قرار داد و منافع ملی را نادیده گرفت.
رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله 9 دی ادامه داد:‌ هتک حرمت‌های نظام، مردم و ارزش‌های پایه‌ای نظام، مخدوش کردن چهره، اعتبار و آبرو نظام در جهان، متهم کردن نظام به دیکتاتوری،‌خیانت، تقلب، خدعه و تدلیس، فلج کردن کار جامعه و کشور برای حدود 8 ماه، امنیتی کردن فضای کشور و جامعه با آشوب، تولید سوژه و فرصت برای نقش‌آفرینی رسانه‌های معارض غربی و ضد انقلاب، نپذیرفتن رأی مردم و زیر سؤال بردن سلامت انتخابات و جمهوریت نظام وسیله‌ای برای نفوذ و حضور غربی‌ها و ضد انقلاب در داخل کشور شد و غربی‌ها را به فروپاشی درون نظام امیدوار کرد، این‌ها تنها موارد از خیانت و ظلم جریان فتنه است که محاسبه خسارت آن ممکن نیست.
نائینی با بیان اینکه نتیجه قانون‌گریزی و فتنه‌گری به طمع افتادن فتنه‌گران و مدیریت صحنه‌ها توسط ضدانقلاب منجر به بی‌ثباتی کشور شد، تصریح کرد: فتنه اتفاق افتاد ولی برخی از نخبگان در مقابله و محکوم کردن آن و شفاف‌سازی کوتاهی کردند و متأسفانه در این لحظه حساس تاریخی منافع ملی انقلاب و نظام را فدای امیال شخصی و گروهی شد و زیاده‌خواهی‌ها و قدرت‌طلبی نخبگان به گسترش دامنه فتنه کمک کرد.
وی اظهار داشت: امروز برخی از بازیگران فتنه 88 و افرادی که در مقابل هجمه به ستون انقلاب و ارزش های اسلامی سکوت کرده بودند و با فتنه همراهی داشتند تلاشی را در جهت تخفیف و تطهیر جریان فتنه و جرم سران آن انجام می‌دهند و این گروه به بهانه‌های مختلف درخواست چشم‌پوشی و فراموش کردن خیانت و ظلم بزرگ سران آن را دارند.
رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله 9 دی ادامه داد: یکی از کارکردهای روایتگری و تبیین‌ها جلوگیری از تحریف حوادث تاریخی است به ویژه که امروز با تحریف فتنه و یا تنزل فتنه به عنوان درگیری‌های گروهی، جناحی و انتخاباتی خط کلی تبرئه فتنه و بازگشت این جریان به عرصه سیاست و حاکمیت مطرح است.
نائینی با بیان اینکه قیام 9 دی در حقیقت پیروزی بصیرت مردم ایران در فتنه آمریکایی بود، خاطرنشان کرد: در ششمین سال بزرگداشت این قله فراموش نشدنی شعار محوری امسال را تحت عنوان یوم‌الله 9 دی؛ مظهر نفوذناپذیری ملت ایران مقابل فتنه آمریکایی اعلام می‌کنیم.
وی با بیان اینکه مردم ایران از فتنه پیچیده 88 سربلند خارج شدند، تصریح کرد: باید بدانیم فتنه و نفوذ در مسیر انقلاب تمامی ندارد تا این انقلاب در سایه ولایت‌فقیه و دین جلو می‌رود و دشمن برای آن توطئه می‌کند، فتنه‌های بعدی پیچیده‌تر و متفاوت است زیرا دشمن از شکست‌های خود تجربه می‌‌گیرد و با شیوه و بازیگران جدید به میدان می‌آید بنابراین اگر مراقبت نشود و از فتنه درس گرفته نشود سرچشمه فتنه‌های قبلی، بازیگران و ابزار و شیوه‌های فتنه قبلی شفاف نشود در درک فتنه‌های آینده دچار مشکل خواهیم شد.
به گزارش فارس، رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله 9 دی از ساماندهی و فعال‌سازی بیش از 6 هزار و 500 وبلاگ توسط گروه‌های دانشجویی، حوزوی و جوانان خبرداد و گفت: برپایی ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار با 2 هزار و 155 اثر و اکران فیلم‌ها از 8 تا 17 دی‌ماه در قالب فیلم، گرافیک، بازی‌های رایانه‌ای، طرح‌نگار، نقد پژوهش‌های سینمایی با حضور فعالان عرصه فرهنگی، دانشجویی و دیگر اقشار از جمله برنامه‌های بزرگداشت یوم‌الله 9 دی است.