kayhan.ir

کد خبر: ۶۲۲۵۴
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۷
تاوان حمایت از تکفیری‌ها

تروریست‌ها در آمریکا حمام خون به راه انداختند

تروریست‌ها این بار با حمله مسلحانه به یکی از ورزشگاه‌های شهر «سن برناردینو» ایالت کالیفرنیای آمریکا با کشته و زخمی کردن ده‌ها نفر از مردم بی‌گناه حمام خون به راه انداخته‌اند.


آمریکا چهار سال است که با دمیدن به آتش فتنه در منطقه آسیای غربی و حمایت آشکار و پنهان از تروریست‌های تکفیری در سوریه و عراق این منطقه را به جهنم تبدیل کرده است، حال خبر می‌رسد آمریکا نیز همچون اروپا تاوان حمایت خود از تروریست‌ها را پس می‌دهد. طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی چند تروریست تبعه آمریکا که چندین بار نیز به عربستان سفر کرده‌اند، مردم را در کالیفرنیا به رگبار بسته پس از یک درگیری‌ 4 ساعته با نیروهای امنیتی کشته شده‌اند.
صبح روز چهارشنبه یک میهمانی به مناسبت کریسمس در یک مرکز درمانی معلولان در «سن برناردینو» ایالت کالیفرنیا برگزار شده بود که دو تروریست حاضران در این میهمانی را به رگبار می‌بندند. به گفته پلیس آمریکا این حمله تاکنون منجر به مرگ 14 نفر و زخمی شدن 21 نفر دیگر شده است.
پلیس آمریکا هویت دو مظنون را «رضوان فاروق»، 28 ساله؛ و زنی به نام «تشفیم مالک»، 27 ساله اعلام کرده است. «فاروق» پس از سفری که به عربستان داشته با «مالک» آشنا شده و با وی ازدواج می‌کند. به گزارش روزنامه آمریکایی «لس‌آنجلس تایمز» «رضوان فاروق» از کارمندان مرکز درمانی معلولان در «سن برناردینو» بوده است.
این دو صحنه وقوع حادثه در سن برناردینو، 100 کیلومتری شرق لس‌آنجلس،‌ را پس از تیراندازی با یک خودروی شاسی بلند سیاه ترک کردند و چند ساعت بعد طی درگیری با نیروهای پلیس کشته شدند. دو افسر پلیس نیز در این عملیات زخمی شده است. گزارش‌ها حاکی است که نفر سومی نیز در این تیراندازی دست داشته است که در حمله پلیس زخمی شده است. پلیس آمریکا و شاهدان عینی می‌گویند این دو با سلاح‌های خودکار و نیمه خودکار به صورت دیوانه‌وار مردم را به رگبار بستند. از خانه آنها نیز «مقادیر زیادی سلاح» کشف و ضبط شده است.
گزارش سی‌ان‌ان نیز حکایت از آن دارد که فاروق و همسرش برای حمله آماده بودند و لباس تیره پوشیده و سلاح‌های نیمه خودکار و اسلحه شکاری به همراه داشتند.
تیراندازی مرگبار جدید در شهر «سن برناردینو» سیصد و پنجاه و پنجمین کشتار جمعی در آمریکا در سال 2015 میلادی محسوب می‌شود.
اگرچه اف.بی.آی، خواستار احتیاط در مورد گمانه‌زنی‌ها تا زمان تکمیل تحقیقات شده تا افتضاح اطلاعاتی خود را پنهان کند اما بسیاری از نامزدهای جمهوری‌‌خواه انتخابات ریاست جمهوری این کشور از جمله «کریس کریستی»، فرماندار نیوجرسی گفته‌اند که مطمئن هستند که حادثه تروریستی است.
تام ریج وزیر سابق امنیت ملی در دوران ریاست جمهوری جورج بوش نیز به بی‌بی‌سی گفته اطلاعات علنی شده به تروریستی بودن حادثه اشاره دارد و من این را یک حمله ترویستی ارزیابی می‌کنم. حملات محل کار، خیلی خودجوش‌تر است، از قبل برنامه‌ریزی نمی‌شود و حساب‌شده نیست، معمولا با شرکت یک نفر انجام می‌شود و هرگز در آنها از بمب لوله‌ای استفاده نمی‌شود.
آمریکا و برخی متحدان غربی و عربی این کشور که توهم سرنگونی بشار اسد و تضعیف مقاومت آنها را کور کرده بود، بدون توجه به هشدارها اقدام به تقویت تروریست‌های تکفیری کردند اما مدتی است، این هیولای تقویت شده،‌ به لانه خود یعنی غرب بازگشته و اقدام به شکار می‌کند. برخی گزارش رسانه‌های غربی حاکی است، داعش که در منطقه شکست ‌خورده، در حال تغییر اهداف خود به سمت غرب است.