کد خبر: ۶۰۹۶۰
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴

یک و نیم میلیون خارجی امسال وارد حرم مطهر رضوی شدند

مدیر امور زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون یک میلیون و 573 هزار و 914 خارجی اعم از مسلمان و غیرمسلمان به حرم مطهر امام‌رضا(ع) وارد شدند.


سیدجواد هاشمی‌نژاد افزود: از این تعداد 809 هزار و 644 نفر مسلمان و 764 هزار و 270 نفر غیرمسلمان هستند.
هاشمی‌نژاد افزود: بیشترین مسافران خارجی غیرمسلمانی که به حرم مطهر رضوی وارد شدند اهل کشورهای آلمان، فرانسه و ایتالیا بودند.
وی ادامه داد: همچنین عراقی‌ها بیشترین شمار زائران غیرایرانی مسلمان مشرف شده به حرم مطهر امام‌رضا(ع) بوده‌اند.
هاشمی‌نژاد گفت: همچنین از ابتدای امسال تاکنون پنج نفر از زائران غیرمسلمان در حرم مطهر به دین اسلام مشرف شده‌اند که از این تعداد سه نفر مرد و دو نفر زن اهل کشورهای آسیایی، اروپایی و آمریکایی بودند.
سالانه 28 میلیون زائر به مشهد مقدس وارد می‌شوند و 300 میلیون تشرف به حرم مطهر امام‌رضا(ع) انجام می‌شود.
پارسال چهار میلیون و 500 هزار گردشگر غیرایرانی به حرم مطهر رضوی مشرف شدند که از این تعداد حدود 100 هزار نفر گردشگر غیرمسلمان بودند.
میانگین ماندگاری زائران خارجی در مشهد 10 روز و میانگین ماندگاری زائران ایرانی7/2 روز است.