کد خبر: ۶۰۴۳۵
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۸
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد

خیال همه راحت، کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال نمی‌شوم

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان ضمن رد ورودش به انتخابات فدراسیون فوتبال، گفت: برای من که ۳۰ سال پیش رئیس فوتبال بودم، جالب نیست دوباره به این فدراسیون ورود داشته باشم.


نصرالله سجادی در تازه‌ترین صحبت‌های خود و در خصوص احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: اساسا خیلی در جریان صحبت‌هایی که در این زمینه مطرح می‌شود، نیستم. شاید کسانی که این صحبت‌ها را می‌کنند، نمی‌دانند یا یادشان رفته که من ۳۰ سال پیش رئیس فدراسیون فوتبال بوده ام و جالب نیست که دوباره به این فدراسیون ورود داشته باشم. از طرف من با قاطعیت بنویسید تصمیمی برای کاندیدا شدن در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارم تا خیال همه راحت شود.»
سجادی در این رابطه و در پاسخ به این پرسش که «پس چگونه چنین صحبت‌هایی در رابطه با کاندیداتوری شما مطرح می‌شود؟»، گفت:گفتم که ۳۰ سال پیش که این آقایان به دنیا نیامده بودند، من رئیس فدراسیون فوتبال بودم، یعنی سال ۶۴؛ الان دوباره بیایم و رئیس شوم که چه شود؟»
«دوره مدیریت داورزنی در فدراسیون والیبال بهمن ماه به پایان می‌رسد در حالی که تیم ملی باید یکی دو ماه بعد از آن در رقابتهای گزینشی المپیک شرکت کند، با توجه به این موضوع و انتخابات این فدراسیون قبل از مسابقات گزینشی برگزار می‌شود یا به بعد از آن موکول خواهد شد؟»، سجادی در پاسخ به این پرسش گفت: به هر حال طبق اساسنامه ثبت نام از کاندیداها دو ماه پیش از پایان مدیریت فدراسیون انجام می‌شود و بعد از آن در اولین فرصت برگزاری انتخابات را خواهیم داشت. با مسئولان این فدراسیون صحبت کرده ایم، آنها تاکید دارند که انجام شدن این انتخابات در موعد مقرر تاثیری روی عملکرد تیم ملی نخواهد داشت، البته شاید این موضوع در بسیاری از رشته‌ها تاثیرگذار باشد، اما در والیبال تاثیری ندارد و انتخابات را به موقع برگزار می‌کنیم.
سجادی در بخش پایانی صحبت‌های خود و در رابطه با اختلافات کی روش و اسدی که همچنان ادامه دارد، گفت: به نظرم فدراسیون فوتبال باید تدبیری ویژه بیندیشد، این فدراسیون باید در اداره امور جدی‌تر باشد. صحبتم به ویژه روی مدیریت فدارسیون است و اینکه هر کسی در جایگاه خودش باشد.