kayhan.ir

کد خبر: ۵۹۷۳
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۴
برای نخستین بار در جهان

اسید فسفریک صنعتی به خوراکی تبدیل شد

برای نخستین بار در دنیا، امکان تبدیل اسید فسفریک صنعتی به خوراکی، در تبریز فراهم شد.
تبریز- خبرنگار کیهان:
برای نخستین بار در دنیا، امکان تبدیل اسید فسفریک صنعتی به خوراکی، در تبریز فراهم شد.
به گزارش تعاونی خدمات دانش بنیان «پیوند علم و صنعت» این اختراع به ثبت رسیده و نتیجه 10 سال تحقیق 3 محقق به اسامی «فهیمه ایران‌منش»، «امیررضا وخشوری» و «رستم علی وفایی» است.
اسید فسفریک خوراکی موجود در بازار، عمدتا وارداتی بوده و دارای مشکلات زیست‌محیطی است و عملیات خالص‌سازی آن، زمان‌بر و هزینه‌بردار است. در روش جدید ابداعی در تبریز، هزینه‌های تمام شده 20 درصد کاهش یافته و از مصارف انرژی نیز تا 30 درصد کاسته می‌شود. ضمن آن که آلایندگی زیست‌محیطی ندارد و مواد مصرفی مورد استفاده در فرآیند جدید، کاملا بومی است.