نایب رئیس اتحادیه باغداران:
مردم مرکبات رنگ شده را مصرف نکنند
نایب رئیس اتحادیه باغداران به مردم توصیه کرد از مصرف مرکبات رنگ شده خودداری کنند.
مجتبی شادلو در گفتوگو با ایسنا با انتقاد از رنگدهی مصنوعی به مرکبات گفت: شاهد این هستیم که نارنگی و پرتقالهایی که باید الان سبز باشند با رنگدهی مصنوعی به رنگ نارنجی به بازار عرضه میشوند که این رنگدهیها نه تنها به طول عمر میوه نمیافزاید بلکه از آنجا که این کار با روش گرمادهی اتفاق میافتد باعث اسیدی شدن و فساد داخل میوه میشود که در نهایت مصرف آنها برای سلامتی بسیار مضر و خطرناک است.
وی در ادامه با بیان اینکه کیوی در اول فصل ماهیت سفت و نارس دارد، گفت: کیوی هماکنون آماده ارائه به بازار است که ماهیت سفتی دارد و مردم میتوانند با انداختن یک سیب درون کیسه کیوی در عرض دو روز، یک میوه نرم و مطلوب داشته باشند و اکیدا از گرما دادن برای نرم کردن کیوی استفاده نکنند که هر شکل گرمادهی به میوه را برای سلامت آن مضر میدانیم.
نایب رئیس اتحادیه باغداران درباره وضعیت میوه در نیمه اول سال نیز گفت: گرچه در خردادماه به کمبودهایی برخوردیم اما در مجموع تولید میوه در بهار و تابستان بسیار مطلوب بود؛ به طوری که هنوز میوههای تابستانی در بازار عرضه میشوند و میتوان انواع هلو و شلیل را در مغازهها دید.
به گفته وی با وجود این حجم بالای تولید در نیمه اول سال، قیمت میوهها حداکثر نصف قیمت زمان مشابه در سال گذشته بود.