افتتاح کارخانه کمپوست زباله شرق مازندران
نخستین کارخانه کمپوست زباله شرق مازندران با حضور رئیس سازمان حفاظت محیطزیست در منطقه «بسو» در شهرستان بهشهر به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل محیطزیست مازندران ظرفیت کارخانه کمپوست بهشهر را روزانه 250 تن اعلام کرد و گفت: این کارخانه زباله شهرستانهای بهشهر، نکا و گلوگاه را فراوری میکند.
ناصر مهردادی اعتبار هزینه شده برای ساخت این کارخانه را از محل اعتبار دولتی و بودجه شهرداریهای شهرهای زیر پوشش افزون بر یکصد میلیارد ریال اعلام کرد.
کارخانه کمپوست شرق مازندران زباله شهرهای بهشهر، نکا، گلوگاه، خلیل شهر و رستمکلا را فراوری میکند.
عملیات اجرایی کارخانه کمپوست زباله شرق مازندران در سال 87 شروع شد که به دلیل کمبود منابع اعتباری اختصاصی از سوی دولت و شهرداریهای شهرهای پنجگانه این منطقه به درازا کشیده شد.
روزانه در استان مازندران سه هزار تن زباله تولید میشود که دو نیروگاه زباله سوز در شهرهای نوشهر و ساری در دست اجراست.
بهرهبرداری از 188 پروژه راهسازی
با دستور ویدئو کنفرانسی رئیسجمهوری 188 پروژه راهسازی در مازندران به بهرهبرداری رسید.
برای ساخت این پروژههای عمرانی در حوزه راهسازی افزون بر یک هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارهای استانی و ملی هزینه شده است.
این پروژهها شامل ساخت و تکمیل 300 کیلومتر راه روستایی و 50 کیلومتر بزرگراه در راههای اصلی استان مازندران است که با اعتبار ملی و استانی انجام شد.
در سفر رئیسجمهوری به مازندران افزون بر 22 هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرحهای راهسازی و حمل و نقل مصوب شده که مهمترین پروژههای این بخش تکمیل چهار خطه شدن هراز، جاده رودهن- فیروزکوه- قائمشهر و آزاد راه تهران شمال است.
همچنین قطعه سوم کمربندی شرقی بابل با حضور وزیر راه و شهرسازی، همزمان با سفر هیئت دولت به مازندران مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
این طرح 650 میلیارد ریال هزینه شده است که از این میزان مبلغ 500 میلیارد ریال آن برای تملک و 150 میلیارد ریال هزینه احداث آن شده است.
قطعه سوم کمربندی شرقی بابل به طول 5/3 کیلومتر و عرض 45 متر است که شامل تملک و عملیات زیرسازی و آسفالت و سایر پروژههای تکمیلی بود که خیابان امام رضا(ع) (جاده قائمشهر) را به خیابان میرزا کوچکخان (جاده کیاکلا) متصل کرده است.
افتتاح شبکه آبیاری
سد گلورد
با حضور وزیر نیرو پروژه عمرانی شماره 2 شبکه آبیاری و زهکشی سد گلورد در نکا افتتاح شد.
حمید چیتچیان در آیین این پروژه گفت: سد گلورد از جمله سدهای کشور است که به طور همزمان ساخت سد و 5 واحد عمرانی از شبکه در دست اقدام است.
وی اظهار داشت: از 5 واحد عمرانی در دست ساخت این سد تاکنون واحد عمرانی 1 و 2 و 3 افتتاح شده است.
وزیر نیرو ادامه داد: به موازات ساخت این سد، سد البرز و هراز نیز در دست ساخت است که با نهایی شدن و افتتاح این سدها بخش اعظمی از مشکلات منابع آبی استان مازندران برطرف میشود.
فرماندار نکا نیز با اعلام اینکه شبکه آبیاری و زهکشی گلورد با سرمایهگذاری 825 میلیارد ریال افتتاح میشود، ادامه داد: با بهرهبرداری از این طرح، تامین آب 8 هزار و 300 هکتار از اراضی منطقه فراهم میشود.
جعفر احمدی افزود: با افتتاح و بهرهبرداری از این طرح بزرگ برای یک هزار و 600 نفر شغل مستقیم و غیر مستقیم ایجاد میشود.
بهرهبرداری از دانشکده دندانپزشکی ساری
دانشکده دندانپزشکی ساری با حضور وزیر بهداشت و درمان به بهرهبرداری رسید.
برای ساخت دانشکده دندانپزشکی شهر ساری به عنوان هفتمین مجموعه مجتمع آموزشی پیامبر اعظم(ص) در مازندران حدود 90 میلیارد ریال اعتبار از محل بودجه ملی هزینه شد.
این دانشکده در زمینی با زیربنای شش هزار متر مربع دارای پنج کلاس آموزشی با ظرفیت 130دانشجو در سال 88 در جاده خزرآباد 15 کیلومتری شهر ساری شروع شده همزمان با سفر رئیسجمهوری با حضور وزیر بهداشت به بهرهبرداری رسید.
این دانشکده مجهز به لابراتوارهای تخصصی اندو، پروتز، ترمیمی و مورفورلوژی با 80 میز لابراتوار است و دارای یک کتابخانه با 1600 کتاب فارسی و 350 عنوان کتاب لاتین و سایت کامپیوتر مجهز برای دانشجویان است.