kayhan.ir

کد خبر: ۵۶۸۶۶
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۳
عضو کمیسیون انرژی مجلس:

برخی مدیران «شستا» با وجود بازنشستگی هنوز مشغول به کارند

عضو کمیسیون انرژی مجلس برضرورت تغییر مدیران هلدینگ‌های شستا از جمله هلدینگ نفتی آن تاکید کرد.

امیر عباس سلطانی در مصاحبه با صدای صنعت گفت: مدیریت شستا باید مدیران جوان و توانمند را برای هلدینگ‌ها برگزیند. بعضی از مدیران هلدینگ‌های شستا علیرغم بازنشستگی، هنوز در پست‌های مدیریتی مشغول به کار هستند؛ لذا هلدینگ‌های شستا برای موفقیت نیازمند یک بازسازی اساسی هستند.
نماینده بروجن در مجلس گفت: امروزه مشکل اصلی وزارتخانه‌ها، بحث مدیریت است؛ چرا که انتخاب مدیران بیشتر براساس سلایق است.
وی اظهار داشت: امیدواریم مدیریت جدید شستا توانایی لازم را برای انتخاب مدیران شایسته داشته باشد؛ زیرا برای اجرایی کردن برنامه‌های خود، نیازمند ابزارهای لازم است. ابزار یک مدیر در درجه نخست، نیروی انسانی است. لذا با شرایط کنونی، اگر تغییرات بنیادی و اساسی در مدیریت هلدینگ‌ها صورت نپذیرد، قطعا هیچگونه موفقیتی حاصل نخواهد شد و بجز انجام برنامه‌های روزمره و بدون هدف، چیزی عاید کشور و مجموعه شستا نخواهد شد.
عضو کمیسیون انرژی با تاکید بر اینکه مدیریت جدید شستا باید مدیران شایسته و توانمند را جایگزین مدیران سنتی گرداند، تصریح کرد: مدیران سنتی نه تنها موتور متحرک مجموعه نبوده، بلکه نقش ترمز را ایفا کرده و در مقابل تغییرات مقاومت می‌کنند؛ این امر روند تغییرات را کند می‌کند؛ لذا باید از مدیریت سنتی و کهنه که براساس سلایق سیاسی است، عبور کرده و شایستگی را مبنای انتخاب مدیران قرار داد.
سلطانی به ضرورت همسویی مدیر یک مجموعه و زیر مجموعه هایش اشاره کرد و گفت: تغییر یک مدیر در حالیکه مدیران زیر مجموعه‌اش همسو و همفکر او نباشند، تاثیر گذار نیست؛ مدیریت جدید شستا باید مدیران جوان و توانمند را برای هلدینگ‌ها برگزیند. بعضی از مدیران هلدینگ‌های شستا علیرغم بازنشستگی، هنوز در پست‌های مدیریتی مشغول به کار هستند؛ لذا هلدینگ‌های شستا برای موفقیت نیازمند یک بازسازی اساسی هستند.
مدیران ناکارآمد عامل زیان دهی
همچنین  یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره مدیریت شستا گفت: مدیران ناکارآمد، مجموعه ثروتمند شستا را به زیان دهی رسانده‌اند.
محمد اسماعیل سعیدی در مصاحبه با صدای صنعت ادامه داد: یکی از دلایل زیان دهی شرکت‌های تابعه شستا، سوء مدیریت بوده است؛ سوء مدیریت از مجموعه ثروتمند شستا یک مجموعه فقیر ساخته است که این برازنده شستا نیست؛ چرا که چشم بیش از 30 میلیون بازنشسته به مجموعه شستا و تصمیمات آن است. عضو کمیسیون اجتماعی اظهار داشت: مدیریت جدید شستا باید برای زیر مجموعه‌ها و هلدینگ‌های شستا مدیران لایق و شایسته‌ای را که به نفت آلوده نیستند، برگزیند. در این شرایط باید افرادی که توانایی تغییر شرایط موجود را نداشته‌اند کنار گذاشته شوند و افراد دارای روحیه مدیریت جهادی و احساس مسئولیت، جایگزین آنها شوند.
سعیدی در پایان با تاکید بر ضرورت نظارت کافی بر عملکرد شبه دولتی‌ها گفت: مدیران شبه‌دولتی‌ها انگیزه فعالیت را ندارند، چرا که نظارتی بر آنها اعمال نمی‌شود؛ شبه دولتی‌ها حقوق‌های چند میلیونی دریافت کرده و پاسخگوی اشتباهات خود نیز نیستند. مدیران ناکارآمد به دلیل عدم نظارت، مجموعه ثروتمند شستا را به زیاندهی رسانده‌اند. آقای سعیدی باید با انتخاب مدیران دلسوز و توانمند برای هلدینگ‌ها، امید را به قشر زحمتکش بازنشستگان بازگرداند.