سرتیپ سلامی در مراسم سالگرد شهادت شهید کاوه:
ملتهای مسلمان دیگر فرش قرمز برای مقامات آمریکایی پهن نمیکنند
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شهید کاوه به عنوان یک کلید واقعی برای باز کردن مشکلات در عملیاتها یاد کرد و افزود: امروز به برکت رشادتها و جانفشانیهای شهدا ملتهای مسلمان دیگر فرش قرمز برای مقامات آمریکایی پهن نمیکنند.
سرتیپ پاسدار حسین سلامی عصر پنجشنبه در بیست و نهمین سالگرد شهادت سردار شهید کاوه فرمانده لشکر ویژه شهدا در دوران دفاع مقدس تاکید کرد: شهدا ادبیات مقاومت در برابر استکبار جهانی را به ما یاد دادهاند و امروز ایران اسلامی به صورت بیسابقه در طول تاریخ شجاعانه مقابل سیاستهای خصمانه استکبار ایستاده است.
وی اظهار کرد: ملتهای مسلمان دیگر فرش قرمز برای مقامات آمریکایی پهن نمیکنند و در برابر توطئههای آنها هوشیار شدهاند و لذا دشمنان با توطئههای آمریکایی و صهیونیستی به دنبال تفرقه بین مسلمین هستند.
وی گفت: کشور ما به رغم تحریمهای اقتصادی و تهدیدات دشمنان، موشک و ماهواره به فضا میفرستد و راههای پیشرفت و تعالی را در بخشهای مختلف علمی و صلحآمیز هستهای میپیماید و دشمنان که اینها را مغایر با سیاستهای خود میبینند، دست به ترور دانشمندان هستهای ما میزنند.
سلامی اظهار کرد: ما بدون اتکا به رشادتها و دلیرمردیهای شهدای والامقام و سلحشوری مانند سردار شهید کاوه نمیتوانستیم ثابتقدم در مقابل دشمنان و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا بایستیم.
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: رهبر معظم انقلاب دشمنشناس واقعی هستند و به هیچ عنوان از تهدیدات دشمنان هراس به خود راه نمیدهند و به خوبی میدانند که امروز کاوههای بسیاری در کشور وجود دارند که راه آن شهید را در دفاع از سرحدات و آرمانهای انقلاب اسلامی ادامه خواهند داد.
وی، از سردار شهید کاوه به عنوان یکی از بینظیرترین فرماندهان و شخصیتهای تاریخ جهاد و شهادت انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یاد کرد و افزود: این شهید با رشادتهای خود کردستان ایران را از خطر تجزیه نجات داد و نام وی لرزه بر اندام ضد انقلاب میانداخت.
وی اظهار کرد: در هر مرحلهای که عملیات دفاع مقدس با مشکلاتی در روند خود مواجه میشد شهید کاوه کلید بازگشایی آنها بود و با درایت خود عملیات را فرماندهی میکرد.
شهید کاوه در دوران مبارزات ستمشاهی حضور موثری در مشهد داشت و بعد از انقلاب با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این ارگان پیوست و پس از گذراندن یک دوره آموزش شش ماهه چریکی، به آموزش نظامی سپاه و بسیج پرداخت.
پس از آن، به منظور حفاظت از بیت شریف حضرت امام خمینی(ره)، طی ماموریتی شش ماهه به تهران عزیمت کرد و با شروع جنگ تحمیلی، به همراه تعدادی از نیروهای خراسان به جبهههای جنوب اعزام شد و مدتی بعد به علت نیاز شدید پادگان به مربی، او را برای آمادهسازی و آموزش نیروها به مشهد فراخواندند.
با فعالیتهای ضد انقلاب در کردستان شهید کاوه به این منطقه عزیمت کرد و نقش مهمی در مقابله با ضد انقلاب و ایادی وابسته به استکبار ایفا کرد.
شهید کاوه بعد از مدتی به سمت فرماندهی سپاه سقز و تیپ ویژه شهدا که بعد به لشکر ویژه شهدا ارتقا یافت، منصوب شد.
سرانجام روح شهید محمود کاوه در یازدهم شهریورماه 1365 در عملیات کربلای دو بر بلندای قله 2519 حاج عمران به پرواز درآمد و دل صخره و کوه، یاد و خاطره شجاعتهای بینظیر او را در خود ثبت کرد.