kayhan.ir

کد خبر: ۵۴۱۴۵
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۹

50 درصد صنایع بروجرد تعطیل شد

50 درصد از واحدهای صنعتی بروجرد به دلیل بهره بانکی بالای تسهیلات دریافتی، نبود نقدینگی، فقدان حمل‌ونقل ریلی و به‌روز نشدن ماشین‌آلات تعطیل و نیمه تعطیل شد.


مدیرعامل شهرک صنعتی بروجرد در این‌باره گفت: به روز نشدن ماشین‌آلات که در اختیار صاحبان کارخانه‌ها قرار می‌گیرد معضلات موجود در حوزه مدیریتی، کیفیت پائین کالای تولید شده سبب تعطیلی یا نیمه تعطیل شدن 50 واحد تولیدی در بروجرد شده است.
محمود روزبهانی خاطرنشان کرد: برخی واحدها در حال حاضر با حداقل ظرفیت خود فعالیت می‌کنند و تولیدات آنها جوابگوی هزینه‌های تولید نیست و همین مسئله سبب شده تا برخی از این واحدها نتوانند به فعالیت در حوزه تولید ادامه دهند.
وی نبود نقدینگی را از مهم‌ترین مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی دانست و تصریح کرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به این واحدها شروطی را وضع کرده‌اند که بسیاری از واحدهای بدهکار مشمول دریافت این تسهیلات نمی‌شوند.
روزبهانی نداشتن چک برگشتی و معوق نبودن بدهی‌های قبلی را برخی از شروط بانکی برای اعطاء تسهیلات برشمرد و افزود: پس از سفر رئیس‌جمهوری به استان لرستان بیش از 30 واحد از واحدهای صنعتی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شدند حال آنکه تاکنون تعداد انگشت‌شماری از آنها موفق به استفاده از این تسهیلات شده‌اند.
وی با اشاره به وجود 67 واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری در شهرک صنعتی شهرستان بروجرد، گفت: درحال حاضر قریب به 10 تا 15 واحد از این تعداد تعطیل هستند و مابقی به صورت فصلی و نیم‌فصلی فعالیت می‌کنند.
روزبهانی با اشاره به فعالیت قریب به 800 نفر در واحدهای فعال این شهرک، بیان کرد: درحال حاضر این واحدها با 40 درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند درحالی که اگر همه واحدهای این شهرک فعال شده و با ظرفیت کامل فعالیت کنند، قدرت جذب نزدیک به چهار هزار نیروی جویای کار در این واحدها وجود دارد.
در همین‌حال فرماندار بروجرد با بیان اینکه بیش از 20 درصد از واحدهای صنعتی این شهرستان با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند، خاطرنشان کرد: مشکلاتی نظیر بدهکاری و نداشتن سرمایه در گردش، نبود نقدینگی کافی و نداشتن بازار فروش 20 درصد واحدهای تولیدی بروجرد را به تعطیلی کشانده و حدود 30 درصد دیگر نیز نیمی یا کمتر از نیمی از ظرفیت خود مشغول به فعالیت هستند.
پورقاسمیان افزود: براین اساس 50 درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی بروجرد مشکلاتی درون خود دارند که 30 درصد از آنها پیگیر رفع مشکلات خود هستند و تلاش می‌کنند ظرفیت تولید خود را افزایش دهند.