کد خبر: ۵۳۰۴۰
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۶
داوود فتحعلی بیگی:

تالارهای تئاتر، در انحصار نمایش‌های غربی است(اخبار ادبی و هنری)

داوود فتحعلی بیگی، بازیگر و کارگردان تئاتر تاکید کرد که مدیران تالارهای تئاتر، بطور رابطه‌ای عمل می‌کنند.


داوود فتحعلی بیگی دبیر جشنواره آیینی و سنتی در گفت وگو با فردا گفت: مشکل اصلی اجرا شدن این نمایش‌ها بعد از جشنواره است که متاسفانه مدیران تالارهای تئاتر برای برگزاری نمایش‌های ایرانی، زمانی را در نظر نمی‌گیرند.
وی با بیان اینکه مسئولان مربوط به این حوزه تا حد توان از برگزاری این جشنواره حمایت کردند، افزود: این در حالی است که ما در زمینه نمایش ایرانی هنرمندان خوش ذوق و خوبی داریم که بسیاری از آنان جوایز ارزشمندی را از جشنواره فجر دریافت می‌کنند.
دبیر جشنواره آیینی-سنتی با انتقاد از مدیریت تالارهای تئاتر به خصوص تئاتر شهر تاکید کرد: تالارهای تئاتر ملک پدری مدیرانشان نیست که سلیقه‌ای و رابطه‌ای عمل کنند؛ بلکه آنان مسئول سروسامان دادن کارها هستند.
فتحعلی بیگی با بیان اینکه مسئولان باید فکری برای اجرای این آثار کرده و دستورالعملی به مدیران سالن‌ها برای اجرا دهند، خاطر نشان کرد: هزینه‌های بسیاری برای تولید نمایش‌های ایرانی و سنتی صرف می‌شود تا آثار قابل قبولی تولید شود؛ اما به دلیل نبودن سازوکار منطقی و درست باید مدت‌ها در نوبت اجرا بماند.
وی با اشاره به آثار تولید شده در بحث نمایش‌های ایرانی چه معاصر و چه سنتی خاطر نشان کرد: سیاست تصمیم گیری برای اجرا باید به گونه‌ای باشد که اولویت با آثار نمایشی ایرانی باشد نه آن نمایش‌هایی که برگرفته از فرهنگ غربی است.
دبیر جشنواره آیینی و سنتی با بیان اینکه در دوره‌های گذشته آثار تولید شده به نوبت در تئاتر شهر اجرا می‌شدند و این دست مشکلات وجود نداشت، تصریح کرد: مطمئن هستم سلیقه شخصی مدیران است که برای رونق نمایش‌ها و سالن‌های تئاتر از چهره‌های سینمایی استفاده می‌کنند.