خط تولید اتوبوس ریلی بار دیگر راهاندازی شد
خط تولید اتوبوس ریلی (ریل باس)، قطارهای خودکششی دیزلی، بار دیگر در ابهر راهاندازی شد.
مدیر عامل شرکت توسعه صنایع ریلی ایرانیان به خبرگزاری صدا و سیما، گفت: این خط تولید مخصوص تولید قطار چهارواگن خودکششی دیزلی بدون نیاز به لوکوموتیو است.
مرتضی مقدمی افزود: قابلیت جابهجایی این اتوبوس ریلی 336 مسافر در هر رام قطار و سرعت آن 120 کیلومتر در ساعت و کاربری آن برای حمل و نقل حومهای است.
وی افزود: این آمادگی وجود دارد هر ماه هشت واگن تولید شود.
وی گفت: سال 83 با همکاری یک شرکت کره جنوبی این خط تولید راهاندازی اما پس از واگذاری شرکت رجا به بخش خصوصی ردیف بودجهای آن حذف شد. اما در سالهای بعد دوباره فعالیت شرکت آغاز شد اما به علت ترخیص نشدن قطعات وارداتی شرکت کرهای این خط در آستانه تعطیلی قرار گرفت و به مدت سه تا چهار سال قطعات در گمرک ماند.
این مراسم که با حضور مدیرعامل راهآهن کشور انجام شده ست پانزدهم ریل باس ساخت ایریکو وارد چرخه ریلی کشور شد. این خط تولید با تلاش متخصصان و مهندسان ایرانی راهاندازی شد.
کار تولید 150 واگن ریل باس تا 2 سال دیگر به اتمام میرسد.